Reaction συμπλήρωμα για βελτιωμένη απόδοση των αντρών – ενημερωμένες πληροφορίες 2019

Reaction -  δικαστήριο Οι ασκήσεις βελτίωσης του πέους έχουν βελτιώσει σημαντικά την εμπιστοσύνη των ανδρών σήμερα. Λοιπόν, η αποτελεσματικότητα των ασκήσεων είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, καθώς θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος Reaction που θα σας κρατήσει αυτοπεποίθηση στο υπνοδωμάτιο, καθώς και να κρατήσει τη γυναίκα σας έρχονται και λαχτάρα για περισσότερα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το πέος αποτελείται από αιμοφόρα αγγεία και μυς που λειτουργούν μαζί για να σας επιτρέψουν να επιτύχετε την στύση φυσικά.

Έτσι οι φυσικές μέθοδοι για μεγαλύτερο μέγεθος πρέπει να χρησιμοποιούνται με τα κατάλληλα βήματα Reaction και συμβουλές για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα. Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεθόδους όπως στην κατασκευή σωμάτων, η σωστή εκτέλεση είναι πολύ σημαντική για να αποφύγετε τραυματισμούς και να επιτύχετε τα καλύτερα κέρδη.

Reaction – ανασκόπηση, σε απευθείας σύνδεση

Όπως και σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που αφορούν τους μύες και τα οστά, η εκτέλεση προθέρμανσης είναι αναπόσπαστα μέρη που πρέπει να συσταθούν πριν ξεκινήσετε την άσκηση. Προετοιμάζει το όργανο από το εισερχόμενο Reaction ανασκόπηση στρες, τη δύναμη και την πίεση που θα αποκτήσει ο κατώτερος σας από την επόμενη άσκηση. Είναι επίσης σημαντικό να ξεκινήσετε με τις βασικές κινήσεις πριν προχωρήσετε σε ασκήσεις που απαιτούν πολύπλοκες ενέργειες.

Μια μορφή βασικής άσκησης περιλαμβάνει συστολή του πυελικού εδάφους που θεραπεύει πρόωρη έκρηξη. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε σε άλλες περίπλοκες διαδικασίες, όπως το ξερό άρμεγμα, το jelq και αρκετές άλλες.

Ακριβώς όπως υποβάλλονται σε ένα πρόγραμμα άσκησης, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τις συνεδρίες σας μέσα σε μια εβδομάδα. Η δουλειά σας ανδρική ηλικία επτά ημέρες την εβδομάδα σίγουρα θα κουράσει τους μύες της, που ανταποδίδει τα κέρδη σας. ανασκόπηση Reaction Συμπεριλάβετε μια ανάπαυση μεταξύ των συνεδριάσεων σας για να προωθήσετε την ανάκτηση δύναμης και τα μυϊκά κέρδη. Διεξάγετε τουλάχιστον 20 λεπτά άσκησης διαιρούμενο σε αρκετές συνεδρίες σε μια εβδομάδα.

Για να σας βοηθήσει να περάσετε από τη σκάλα για να αυξήσετε το μέγεθός σας, πρέπει Reaction σε απευθείας σύνδεση επίσης να ορίσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το άγχος μπορούν να μειώσουν όλες τις πιθανότητές σας να έχετε ισχυρές στύσεις. Επιπλέον, το κάπνισμα περιορίζει τα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας σχηματισμό πλακών στις αρτηρίες. Αυτό τελικά θα οδηγήσει σε λιγότερο αίμα που διέρχεται από τα όργανα που οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία και μικρότερο μέγεθος. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε το κάπνισμα, σε απευθείας σύνδεση Reaction να ξεπεράσετε το μονοπάτι και να ασκείστε τακτικά τους μυς της αγάπης και τους σκελετικούς μύες.

Reaction – αντενδείξεις, συστατικά

Επίσης, θα ήταν λογικό να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους όσον αφορά τις ασκήσεις ανδρικής βελτίωσης. Ορίστε σχέδια που μπορείτε να επιτύχετε στις προσπάθειές σας Reaction αντενδείξεις για την εβδομάδα και την πρόοδο καθώς προχωράτε. Διαβάστε, ενημερώστε και βελτιώστε τις γνώσεις σας σχετικά με ορισμένες παραλλαγές που μπορούν να σας βοηθήσουν με την απόδοσή σας. Μετά από όλα, η επίτευξη ενός μεγαλύτερου πέους δεν γίνεται εν μία νυκτί.

Reaction - απάτη Βελτίωση του πέους – Βασικά πράγματα που πρέπει αντενδείξεις Reaction να γνωρίζετε για τις μεθόδους βελτίωσης πέους

Ως άτομο εξοικειωμένο με ιατρικούς όρους με μια κάποια γοητεία με την ανθρώπινη ανατομία, οι συνάδελφοί μου και μερικοί φίλοι έχουν συζητήσει κάποτε μεθόδους ενίσχυσης πέους. Μέσα στην πορεία της ανθρώπινης ιστορίας, οι άνδρες έχουν αναπαράγει τόσο πολύ που ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει φουσκώσει σε έναν αριθμό μπαλονιών καθώς περνούν οι μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες έχουν κάνει σημαντική χρήση με τα κύρια όργανα τους. Ωστόσο, μερικοί άνδρες εξακολουθούσαν να μην μπορούν να κάνουν σεξ ή να λάβουν στύση εξαιτίας του φόβου τους ότι θα κοροϊδευτούν επειδή έχουν ένα μικρό πέος.

Καθώς η ανθρώπινη τεχνολογία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι βελτίωσης του πέους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το ανθρώπινο πέος μπορεί Reaction συστατικά να αυξηθεί σε μέγεθος. Τα ασφαλέστερα και ίσως τα πιο δημοφιλή σήμερα είναι ασκήσεις πέους.

Αυτές οι μέθοδοι άσκησης ενσωματώνουν την αρχή και τους νόμους της χρήσης και της αχρησίας – εκείνης που χρησιμοποιείται συχνά υπερτροφίες (αυξάνεται σε όφελος του απλούς) και εκείνο που δεν χρησιμοποιεί ατροφίες (συρρικνώνεται). Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση χειρωνακτικών τεχνικών, με τη χρήση των χεριών συστατικά Reaction που εκτελούνται για να τεντώνουν και να ασκούν πίεση και πίεση στο πέος καθώς μεταφέρουν βαριά φορτία στους μυς μας.

Reaction – αποτέλεσμα, παρενέργειες

Το βασικό δείγμα είναι η άσκηση jelq. Αυτό γίνεται λαμβάνοντας μια λαβή γύρω από τη βάση του πέους σχηματίζοντας ένα σχήμα Ο. Ξεκινάει περαιτέρω Reaction αποτέλεσμα μετακινώντας τα τυλιγμένα δάχτυλα πάνω και κάτω μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, για 20 επαναλήψεις. Άλλες ασκήσεις περιλαμβάνουν την άσκηση του Kegel που ενισχύει τον pubococcygeus ή τον πυελικό πυθμένα για μεγαλύτερο χρόνο στύσης και για μακροχρόνια αντοχή που οδηγεί σε εκρηκτικούς οργασμούς.

Μια άλλη μέθοδος περιλαμβάνει τη μετάβαση κάτω από το χειρουργικό μαχαίρι. Λοιπόν, η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την προσθήκη μιας ίντσας στο μήκος του πέους και την προσθήκη περιμέτρου στο όργανο. Αυτές οι μέθοδοι πραγματοποιούνται χωριστά το ένα αποτέλεσμα Reaction από το άλλο. Ο κύριος στόχος είναι να εισάγετε λίπος στο πέος για να επιτύχετε μια αύξηση του μεγέθους.

Ωστόσο, αυτές οι διαδικασίες περιορίζονται στην προσθήκη μόνο μιας ίντσας. Επιπλέον, υπήρξαν σημαντικά συμπεράσματα που πιστοποιούν ότι το εγχυόμενο λίπος μπορεί να επαναπορροφηθεί στο σώμα μειώνοντας έτσι το μέγεθος Reaction παρενέργειες του πέους. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο έχουν υπάρξει περιπτώσεις που σχετίζονται με την παραπάνω διαδικασία που οδήγησε σε μια θαμπό ανδρική εμφάνιση.

Η επόμενη μέθοδος είναι η χρήση αντλιών διεύρυνσης πέους. Αυτές οι αντλίες λειτουργούν σχηματίζοντας μια δύναμη κενού γύρω από το πέος που καταλήγει σε συσσώρευσηιόντων αίματος στα αιμοφόρα αγγεία. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά επικίνδυνος καθώς μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στα αιμοφόρα αγγεία του πέους.

Σε σύγκριση με άλλους τύπους μεθόδων βελτίωσης του πέους, οι ρουτίνες άσκησης εξακολουθούν να είναι οι Reaction παρενέργειες πλέον συνιστώμενες για όσους αναζητούν φυσικές επιλογές βελτίωσης πέους.

Reaction – πώς να χρησιμοποιήσετε, γνώμες

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

1. Να ασκείστε τακτικά

Αυτή είναι η φυσιολογική σας άσκηση, χωρίς ασκήσεις πέους. Θα φτάσουμε σε αυτό αργότερα σε αυτό το άρθρο. Και πάλι, αν διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή υγεία, θα κρατήσει επίσης το πέος σας σε καλή υγεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Reaction πώς να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης την ημέρα. Ένα τρέξιμο ή μια βουτιά θα κάνει για να σας κρατήσει σε καλή φόρμα.

Τώρα, αν θέλετε επίσης να βελτιώσετε την ευελιξία σας, η οποία μπορεί να έρθει χρήσιμη στο υπνοδωμάτιο. Προχωρήστε και αφήστε τη γιόγκα να πάει. Θα σας κάνει πιο ευέλικτο, αλλά και πιο χαλαρό. Πολλοί άνδρες αγωνίζονται με στυτική δυσλειτουργία ως αποτέλεσμα του στρες. Η γιόγκα σας υποσκάπτει. Σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε την αναπνοή σας, η οποία και πάλι είναι χρήσιμη όταν κάνετε αγάπη και προσπαθείτε να ελέγξετε την εκσπερμάτιση.

2. Ασκήσεις πέους

Ένας από τους πιο φυσικούς τρόπους για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας είναι μέσω ασκήσεων διεύρυνσης πέους. Υπάρχουν δύο παραδοσιακές ασκήσεις από τις οποίες έχουν εξελιχθεί πολλές πώς να χρησιμοποιήσετε Reaction νέες σύγχρονες τεχνικές:

  • Jelqing; εδώ επικεντρώνετε στην αύξηση της ροής του αίματος στο κεφάλι του πέους, προκαλώντας την αύξηση του μεγέθους του.
  • Το Kegeling, όπως και με τα θηλυκά kegel, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των μυών του πυρήνα που ελέγχουν τη στύση σας.

Μερικά από τα σύγχρονα προγράμματα άσκησης πέους όπως το PenisHealth περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που αναπτύσσονται για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την εκσπερμάτιση σας ή ακόμα και να πάρετε μια στύση κατόπιν ζήτησης.

3. Φυτικά συμπληρώματα

Υπάρχουν συμπληρώματα που μπορείτε να λάβετε, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη διεύρυνση, αν και τα περισσότερα δεν θα σας δώσουν Reaction γνώμες μόνιμα οφέλη. Μάλλον τείνουν να επικεντρώνονται στην αύξηση της παροχής αίματος στην περιοχή του πέους που σας βοηθά να βελτιώσετε την στύση σας.

Το πιο συνηθισμένο συμπλήρωμα είναι το χάπι πέους, αλλά υπάρχουν διάφορες ποικιλίες στην αγορά σήμερα, όπως τα μπαλώματα, οι κρέμες και τα έλαια. Όταν επιλέγετε ένα συμπλήρωμα, βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι φυσικά και περιέχει μερικά από τα ακόλουθα βασικά συστατικά:

  • Βιταμίνη Α,
  • βιταμίνη Ε,
  • σύμπλεγμα βιταμίνης Β,
  • ginseng,
  • ρίζα ορτανσίας,
  • άγρια ​​ζαμπόν, ή
  • Ginkgo biloba.

4. Μεταβείτε σε μια υγιεινή διατροφή

Τελευταίο αλλά ίσως το πιο σημαντικό. Πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε τις ασκήσεις πέους, λαμβάνοντας οποιαδήποτε συμπληρώματα, χρησιμοποιώντας συσκευές ή σε πιο σοβαρές καταστάσεις, εξετάστε τη χειρουργική επέμβαση. Ξεκινήστε με τα γνώμες Reaction βασικά, είστε αυτό που τρώτε. Αυτό ισχύει και όταν πρόκειται για την υγεία του πέους σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας τρώτε τα σωστά τρόφιμα;

Reaction - γνώμεςΑυτό σημαίνει να παραμείνετε μακριά από τρόφιμα που προκαλούν βλάβη στην υγεία σας. Έτσι, μείνετε μακριά από υπερβολικά επεξεργασμένα τρόφιμα, που είναι υψηλά σε κορεσμένα λίπη. Αυτό μπορεί να βλάψει τις αρτηρίες σας και την αρτηριακή σας πίεση. Το πέος απαιτεί μια υγιή ροή αίματος για να διατηρήσει μια στύση.

5. Πάρτε τον εαυτό σας μια επέκταση πέους

Εάν κάνετε τις ασκήσεις πέους σας, αλλά θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία ή να κερδίσετε περισσότερα σε μέγεθος, τότε μπορεί να σας βοηθήσει μια επέκταση του πέους. Συνδυάζοντας τις ασκήσεις διεύρυνσης του πέους με την τακτική χρήση ενός επεκτατικού πέους, θα δείτε ταχύτερη αύξηση του μεγέθους.

Το καλύτερο αραίωμα πέους είναι αυτό της συσκευής που βασίζεται στην έλξη, αποφύγετε τις αντλίες. Μια συσκευή έλξης σιγά-σιγά εκτείνεται στον ιστό του πέους που θα οδηγήσει σε μόνιμη αύξηση πέους. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν Reaction τη μέθοδο, μην προσπαθήστε να το κάνετε με το φθηνό ή ακόμα χειρότερο να προσπαθήσετε να κάνετε μια δωρεάν συσκευή τεντώματος στο σπίτι.

LEAVE A REPLY