Δραστικότητα

Prostalgene σταγόνες για ασθένεια προστατίτιδας – πώς να χρησιμοποιήσετε – πού να αγοράσετε;

Prostalgene - σε απευθείας σύνδεση

Prostalgene - σε απευθείας σύνδεση Τι είναι η τεστοστερόνη; Η τεστοστερόνη είναι η βασική αρσενική ή σεξουαλική ορμόνη στους άνδρες που παράγεται από τους όρχεις που εκτελεί και διατηρεί διάφορες λειτουργίες του σώματος, π.χ. μυϊκή μάζα και δύναμη. Prostalgene Ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αρσενικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών (ανάπτυξη του πέους, μυϊκή ανάπτυξη και αρσενικά χαρακτηριστικά), διανομή λίπους. την οστική μάζα, την παραγωγή σπέρματος, τη σεξουαλική κίνηση και τη δύναμη.

Για αυτές τις χαρακτηριστικές λειτουργίες, η τεστοστερόνη είναι επίσης γνωστή ως “αρσενική ορμόνη”. Η τεστοστερόνη είναι επίσης το πιο ισχυρό από τα Prostalgene φυσικά ανδρογόνα. Τα ανδρογόνα γενικά προκαλούν επίσης την ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών φύλου, όπως μια βαθιά φωνή και μια γενειάδα. ενισχύουν επίσης τον μυϊκό τόνο και την οστική μάζα.

Prostalgene – σύνθεση, ανασκόπηση

Παραγωγή και απελευθέρωση τεστοστερόνης

Η τεστοστερόνη παράγεται από τους όρχεις από την έναρξη της εφηβείας κατά την ενηλικίωση υπό την επίδραση της αδρενοκορτικοτροπικής ορμόνης (ACTH). Οι ορμόνες φύλου παρασκευάζονται Prostalgene σύνθεση από χοληστερόλη, η οποία μετατρέπεται σε Pregnenolone από το ACTH. Τα υψηλά επίπεδα ACTH επομένως διεγείρουν μεγαλύτερη παραγωγή τεστοστερόνης από χοληστερόλη.

Η τεστοστερόνη παράγεται πράγματι σε μεγάλες ποσότητες στους όρχεις και τα ανδρογόνα (οι γονικές ορμόνες που προκαλούν τεστοστερόνη) παράγονται από δύο μικρούς αδένες δίπλα στους νεφρούς, τα επινεφρίδια, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Η τεστοστερόνη παράγεται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ωστόσο τα ενήλικα αρσενικά παράγουν σημαντικά περισσότερα από τα θηλυκά. Κατά μέσο Prostalgene σύνθεση όρο, οι άνδρες έχουν 10 φορές μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης από τις γυναίκες, καθώς το ενήλικο αρσενικό σώμα παράγει 2,5 – 11 mg την ημέρα, ενώ τα θηλυκά παράγουν μόνο 0,25 mg μέσω των ωοθηκών. Αυτή η ασυμφωνία προκαλεί πολλές από τις βιολογικές διαφορές μεταξύ των φύλων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του πέους και της διεύρυνσης.

Σημασία της τεστοστερόνης

Η τεστοστερόνη είναι τόσο σημαντική επειδή παίζει πολλούς κρίσιμους ρόλους στο σώμα μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας και ακόμη και πριν γεννηθούμε. Για παράδειγμα, η τεστοστερόνη Prostalgene ανασκόπηση βοηθά στον προσδιορισμό του φύλου του εμβρύου στη μήτρα. Η τεστοστερόνη οδηγεί στην ανάπτυξη των αρσενικών γεννητικών οργάνων (πέος και όρχεις) στη μήτρα και στην εφηβεία βοηθά όλα τα αρσενικά χαρακτηριστικά να αναπτυχθούν – όπως βαθύτερη φωνή, αυξημένη μυϊκή μάζα, τρίχα σώματος και προσώπου κλπ. Η τεστοστερόνη εξακολουθεί να είναι σημαντική σε όλα τα στάδια της ζωής ενός ανθρώπου. Στην πραγματικότητα η τεστοστερόνη θα μπορούσε να Prostalgene ανασκόπηση θεωρηθεί ως βασική για το μυαλό, το σώμα και τη σεξουαλική λειτουργία του ανθρώπου.

Μπορείτε να βελτιώσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας φυσικά;

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας, ειδικά τη σεξουαλική σας υγεία (συμπεριλαμβανομένης της πέους) και την ποιότητα της ζωής σας. Οι αυξήσεις της τεστοστερόνης θα ενισχύσουν τη σεξουαλική σας κίνηση και το μέγεθος των μυών. Ακολουθούν μερικές διατροφικές και διατροφικές συστάσεις για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης σας:

 • Χάστε λίπος: Εάν είστε πάρα πολύ λίπος, τότε το επίπεδο τεστοστερόνης σας θα είναι φυσικά χαμηλό. Ως εκ τούτου, ρίξτε τα επιπλέον κιλά.
 • Έχετε περισσότερο σεξ: Το σεξ ενεργοποιεί το σώμα σας για να παράγει περισσότερη τεστοστερόνη. Όταν Prostalgene αναζωογονηθείτε, σηματοδοτείτε τα όργανα του φύλου σας για να εκτελέσετε, ώστε να αρχίσουν να αναλαμβάνουν δράση για να ακολουθήσουν αυτήν την εντολή. Αυτό είναι μεγάλη είδηση. Ενημερώστε τους συνεργάτες σας για να εντείνετε τη δράση. Το θερμότερο ότι καλύτερα.
 • Αποκτήστε περισσότερους μυς: Οι Bodybuilders χρησιμοποιούν σύνθετες ασκήσεις, ασκήσεις που χρησιμοποιούν περισσότερες από μία μυϊκές ομάδες, για να επιταχύνουν την ανάπτυξη μυών. Τα ελεύθερα βάρη και οι καταλήψεις αυξάνουν αυτή τη διαδικασία.
 • Η σωστή ανάπαυση: Η αύξηση της προπόνησής σας θα σας κόψει, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό με επαρκή ύπνο και δύναμη NAP.

Prostalgene - φαρμακείο

 • Το μονοακόρεστο λίπος: Έρευνες έχουν βρει ότι οι άνδρες που έτρωγαν δίαιτες πλούσιες σε μονοακόρεστα λιπαρά, το είδος που βρίσκεται στα φιστίκια, τα αβοκάντο, τα ψάρια και τα υγιή έλαια όπως ο σπόρος λίνου, η ελιά και η κάνουλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσουν φυσικά τα επίπεδα τεστοστερόνης. Προσπαθήστε να μην τρώτε πάρα πολύ λίπος, αλλά να θυμάστε ότι το λίπος σε οποιοδήποτε είδος ξηρών καρπών θα ωθήσει το επίπεδο της τεστοστερόνης σας.
 • Εθισμός στο αλκοόλ: Η έρευνα δείχνει ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης.
  5-6 μικρότερα γεύματα την ημέρα: Ο καλύτερος τρόπος για να τροφοδοτήσετε το σώμα σας όλη την ημέρα δεν είναι η κανονική “3 τετράγωνα” αλλά μικρότερα γεύματα με καλή ισορροπία πρωτεϊνών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και πολύπλοκων υδατανθράκων.

Prostalgene – δικαστήριο, σχόλια

Ειδικά τρόφιμα για τη φυσική αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης

Λαχανικά σταυροειδών: Αυξήστε τη διατροφική σας πρόσληψη λαχανικών σταυρών. Prostalgene δικαστήριο Τα μπρόκολα, το κουνουπίδι, τα ραπάνια, τα γογγύλια, τα λάχανα και τα βλαστάρια βρυξελλών έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν δραματικά τα επίπεδα των οιστρογόνων, αυξάνοντας έτσι την τεστοστερόνη.

 • Στρείδια: Λόγω των υψηλών επιπέδων ψευδαργύρου τους, τα τρόφιμα που είναι γνωστό ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης συχνά καλούνται αφροδισιακά. Τα στρείδια είναι ένα τέτοιο φαγητό. Τα δικαστήριο Prostalgene υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου σε τρόφιμα όπως τα στρείδια συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και σπερματοζωαρίων.
 • Αβοκάντο: Τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β6 και φολικό οξύ. Η βιταμίνη Β6 θα αυξήσει την παραγωγή αρσενικών ορμονών, ενώ το φολικό οξύ είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός υψηλού μεταβολικού ρυθμού.
 • Αυγά: Τα αυγά είναι υψηλά σε βιταμίνη Β5 και Β6. Η παρουσία αυτών των βιταμινών Prostalgene σχόλια συμβάλλει στην εξισορρόπηση τόσο του στρες όσο και των ορμονικών επιπέδων στο σώμα. Βοηθάει στην εξασφάλιση ότι η τεστοστερόνη παραμένει σταθερή.
 • Κόκκινα κρέατα και πουλερικά: Με κόκκινοκαι τα πουλερικά είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ένας ισχυρός προωθητής τεστοστερόνης. Τα κόκκινα κρέατα όπως το βόειο κρέας, το πρόβειο κρέας και το αρνί μαζί με το κοτόπουλο, τη χήνα και τη γαλοπούλα παρέχουν Prostalgene σχόλια τον απαραίτητο ψευδάργυρο και κορεσμένα λίπη που έχουν βρεθεί ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Prostalgene – συστατικά, αντενδείξεις

Τι συμβαίνει εάν τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι υψηλά;

Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης φαίνεται να προάγουν την καλή υγεία (ειδικά τη σεξουαλική υγεία) Prostalgene συστατικά στους άνδρες. Επιπλέον, όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι υψηλά, ένα άτομο είναι σε θέση να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο, αφού έχει πολλή ενέργεια. Οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης είναι σε θέση να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο το σεξ. Εάν είστε ένας bodybuilder με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, το σώμα σας θα είναι σε θέση να επιτύχει γρήγορο κέρδος μάζας με το να τρώει μόνο το σωστό φαγητό και την κατάλληλη εκπαίδευση. Αυτές οι ορμόνες είναι σε θέση να σας φέρουν σε μια καλύτερη κατάσταση του νου.

Η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να σας επηρεάσει χωρίς να το γνωρίζετε. Αν γνωρίζετε τα αποτελέσματα, μπορεί να καταλάβετε τι Prostalgene συστατικά σας απασχολεί και να λάβετε αποτελεσματικά μέτρα για να αποφύγετε τη ζημιά. Διαβάστε όλα τα σχετικά με αυτό σε αυτό το άρθρο.

Χαμηλή τεστοστερόνη – Πώς το γνωρίζετε;

Σε περίπτωση που ασκείτε αρκετή και έχετε ακόμα πολύ χρόνο στην οικοδόμηση των μυών σας, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να έχετε χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα σας. Μπορεί να μην είναι ο μόνος λόγος, Prostalgene αντενδείξεις αλλά μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Αν ταυτόχρονα αισθάνεστε κουρασμένοι και αισθανθείτε μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή γενική αδυναμία, είναι καιρός να πάτε σε ιατρό και να εξεταστείτε για χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Ο γιατρός μπορεί να διατάξει μια μέτρηση της τεστοστερόνης και να σας συνταγογραφήσει φάρμακα.

Όταν είστε πιο ευάλωτοι για χαμηλή T

Όταν βρίσκεστε στην αιχμή της υγείας, ίσως να μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τις επιπτώσεις του Low T, αλλά όταν περάσετε την ηλικία των 35 έως 40 μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε το τσίμπημα. Prostalgene αντενδείξεις Η πρώτη ένδειξη θα προκύψει από τη μειωμένη σεξουαλική κίνηση (και μπορεί να είναι μια καταγγελία από το σύζυγό σας) και ίσως να αρχίσετε να αισθάνεστε λιγότερο ενεργητικός.

Τι γίνεται με τις γυναίκες;

Οι γυναίκες είναι επίσης ευάλωτες σε χαμηλό αριθμό T. Το οιστρογόνο στις γυναίκες είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των θηλυκών χαρακτηριστικών και μια μικρή ποσότητα τεστοστερόνης υπάρχει στα σώματα όλων των γυναικών. Prostalgene Το επίπεδο Τ στους άντρες είναι της τάξης των 350 και 1230 νανογραμμάρια ανά δεκαλίλιτρο. (Ένα νανογραμμάριο είναι 0.000.000.001 γραμμάρια και ένα δεκαδικό είναι 100 χιλιοστόλιτρα).

Prostalgene – αποτέλεσμα, παρενέργειες

Prostalgene - από που να αγοράσω Το επίπεδο Τ στις γυναίκες Prostalgene αποτέλεσμα είναι μικρότερο από το τρίτο του ποσού στους άνδρες. Με την αυξανόμενη ηλικία, το οιστρογόνο (που έχει τη λειτουργία ελέγχου στις ζωές των γυναικών) μειώνεται και τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζουν να επηρεάζουν τη ζωή των γυναικών και αντιπροσωπεύουν αλλαγές στη διάθεση της εμμηνοπαυσιακής συμπεριφοράς των γυναικών. Έτσι οι γυναίκες είναι τόσο ευάλωτες όσο οι άντρες, αλλά το φαινόμενο είναι πιο έντονο στο γήρας.

Πόσο χαμηλό T σας επηρεάζει

Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΠΟΙ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

 1. Μπορεί να αισθανθείτε μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Η μειωμένη κίνηση του φύλου είναι πιο έντονη στην περίπτωση των ανδρών παρά των γυναικών.
 2. Όταν συμμετέχετε σε σεξουαλική επαφή, η στύση σας μπορεί να είναι λιγότερο ισχυρή Prostalgene αποτέλεσμα από ό, τι ήταν και θα μπορούσε να διαρκέσει λιγότερο χρόνο από ό, τι στο παρελθόν.
 3. Ίσως αισθανθείτε έλλειψη ενέργειας για να κάνετε την κανονική εργασία σας. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η εργασία σας δεν απαιτεί σωματικές προσπάθειες.
 4. Οι διαθέσεις σας συνεχίζουν να αλλάζουν την ημέρα και οι βίαιες αλλαγές στη διάθεση γίνονται η τάξη της ημέρας για σας.
 5. Οι άνδρες που βρίσκονται στο καθεστώς αντικατάστασης τεστοστερόνης, δοκιμάζουν αλλαγές στη διάθεση όταν η θεραπεία Prostalgene παρενέργειες διακόπτεται και οι μεταβολές σταματά όταν επανέλθει η θεραπεία.
 6. Οι μύες σας μπορεί να χάσουν τη στεγανότητα που είχε.
 7. Η απόδοση της εργασίας σας ενδέχεται επίσης να μειωθεί σε κάποιο βαθμό.
 8. Η απόδοσή σας στο αγαπημένο σας άθλημα δεν παραμένει η ίδια όπως ήταν στο παρελθόν.

Όταν αισθάνεστε τα αποτελέσματα όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, ήρθε η ώρα να Prostalgene παρενέργειες πάτε σε γιατρό και να εξεταστείτε για χαμηλό T. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιστρέψετε στην ίδια φόρμα που είχατε στο παρελθόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *