Ομορφιά

NanoVein – ανασκόπηση – αποτέλεσμα – φυσικό πήκτωμα για τη θεραπεία κιρσωδών φλεβών – από που να αγοράσω;

NanoVein-τιμή

NanoVein-τιμήΟι φλέβες μας είναι τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα από όλα τα όργανα του σώματός μας. Οι NanoVein φλέβες στα πόδια μας πρέπει να εργαστούν ενάντια στη βαρύτητα για να φέρει το αίμα προς την καρδιά μας. Έχουν βαλβίδες που λειτουργούν ως μονόδρομη πτερύγια για να αποτρέψουν το αίμα να ρέει προς τα πίσω.

Αν μία από τις βαλβίδες αποτύχει να λειτουργήσει, το αίμα θα ρέει προς τα πίσω και θα αρχίσει να συσσωρεύεται στα κάτω πόδια μας. Στη συνέχεια θα προκαλέσει για το τοίχωμα των φλεβών μας να αποδυναμώσει και να διογκωθεί με την πάροδο του χρόνου που οδηγεί σε κιρσώδεις φλέβες. Έχοντας αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι επώδυνη και παραμορφωτική για τις γυναίκες και τους άνδρες.

NanoVein – πώς να χρησιμοποιήσετε, αντενδείξεις

Η τάση να αναπτύξουν κιρσώδεις πώς να χρησιμοποιήσετε φλέβες μπορεί να κληρονομηθεί. Ορισμένα γονίδια μπορεί να έχουν ελαττώματα στη δομή των φλεβών και βαλβίδες. Εδώ είναι μερικές προτάσεις για το πώς να αποτρέψει ή τουλάχιστον να αναβάλει την εμφάνιση των κιρσών στα πόδια μας:

Flex, τέντωμα, και κίνηση

  • Όντας σε στάση για πάρα πολύ καιρό, είτε όρθια ή καθιστή, έχει ως αποτέλεσμα πώς να χρησιμοποιήσετε NanoVein το αίμα έχει την τάση να Πισίνα στα κάτω πόδια. Εάν είστε επιρρεπείς να είναι σε αυτή τη θέση κάθε μέρα, στη συνέχεια, θα μπορούσε να αποδυναμώσει φλέβες σας, η οποία τελικά οδηγεί στην διόγκωση.
  • Δοκιμάστε να περπατήσετε στη θέση σας ή να λυγίσει το πόδι σας πάνω και κάτω, αν στέκεστε στη γραμμή για κάτι να επεξεργαστεί. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε το πόδι σας δεξιόστροφα και στη συνέχεια αριστερόστροφα για να κρατήσει το αίμα άντληση από το πόδι σας και να ρέει πίσω στην καρδιά σας.

Είναι κρίσιμο σε ένα μακρύ ταξίδι ή σε μια τυπική ημέρα της παρατεταμένης κάθεται στην καρέκλα του γραφείου σας που σηκώνεστε και να τεντώσει τα πόδια σας από καιρό σε καιρό. Το αντενδείξεις αίμα προκαλείται να ρέει πίσω στην καρδιά σας σε ένα φυσιολογικό ρυθμό, δεδομένου ότι τα γόνατα και βουβωνική χώρα λυγισμένα ενώ κάθεται. Πάρτε μίνι διαλείμματα για να αρπάξει κάποια αναψυκτικά και να συνομιλήσετε με κάποιον.

Άσκηση και τονώνουν τους μυς των ποδιών σας

Ενώ τα γονίδια θα μπορούσε να υπαγορεύσει μας προδιάθεση να έχουν κιρσούς, μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτό, κάνοντας το φως το καρδιαγγειακό και αντενδείξεις NanoVein το πόδι τόνωση ασκήσεις στην καθημερινή μας ζωή. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα ποδήλατο, γρήγορο περπάτημα, τρέχει σε μικρές αποστάσεις, ή να χορέψετε σε ένα μάθημα αερόμπικ. Αυτές είναι μεγάλες ασκήσεις για την προώθηση της ενεργού κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα μας και βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.

NanoVein – απάτη, σε απευθείας σύνδεση

NanoVein-δικαστήριο

Τονίζοντας τις ασκήσεις ποδιών όπως οι ανελκυστήρες ποδιών ή ανυψώνει συγκεκριμένα χτίστε απάτη τους μυς στους γλουτούς, τους μηρούς και τα χαμηλότερα πόδια. Κάθε σύσπαση των μυών σε αυτές τις περιοχές βοηθά το αίμα να βρει το δρόμο του πίσω στην καρδιά. Ένας καλά τονισμένος μυς του ποδιού θα αντλήσει πολύ περισσότερο αίμα από έναν πιο αδύναμο.

Με λίγα λόγια, αποφύγετε την καθιστική ζωή

Φάτε Με Σύνεση

Πήγαινε για φρούτα, NanoVein απάτη πρωτεΐνες και δημητριακά ολικής αλέσεως. Βοηθούν στην απώλεια του πλεονάζοντος βάρους σας και ταυτόχρονα παρέχουν θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη κιρσώδεις φλέβες.

Τα εσπεριδοειδή έχουν αντιοξειδωτικά όπως τα φλαβονοειδή και η βιταμίνη C που μπορούν να ενισχύσουν τη λειτουργία αιμοφόρων αγγείων με τη μείωση της θραύσης. Επίσης, η πρωτεΐνη και η βιταμίνη C είναι συστατικά του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο βρίσκεται κυρίως σε ινώδεις ιστούς όπως τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτοί οι ιστοί δεν μπορούν να διογκωθούν τόσο εύκολα εάν το κολλαγόνο είναι υγιές. Μια διατροφή με υψηλή ίνα βοηθά επίσης στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων στα πόδια σας, προωθώντας την ευκολία στην κίνηση του εντέρου.

Παπούτσια Με Σύνεση

Επιλέξτε τα παπούτσια που σε απευθείας σύνδεση είναι άνετα, χαμηλή-heeled, και κατάλληλα εξοπλισμένα, επειδή δεν βάζουν στέλεχος στους μυς μοσχάρι σας ότι πολύ. Εάν πρέπει να φοράτε ψηλά τακούνια, βεβαιωθείτε ότι δεν το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια στιγμή.

Ζητήστε Καλή Υποστήριξη. Η μάνικα οψοφυλακίων υποστήριξης είναι πολύ καλύτερη από τις κανονικές στο έλεγχο της ανάπτυξης των κιρσωδών φλεβών. Είναι χρήσιμο για τις γυναίκες που είναι πάντα NanoVein σε απευθείας σύνδεση στα πόδια τους, όπως πωλητές κυρίες που εργάζονται σε καταστήματα, προσωπικό γραφείου, ή Μητέρες που έχουν τα παιδιά που πρέπει να μεταφέρουν στην αγκαλιά τους. Μπορεί να φορεθεί κάτω από τον ιδρώτα ή το παντελόνι σας. Έρχεται σε μια ποικιλία από στυλ, χρώματα, και τη δύναμη.

NanoVein – σύνθεση, γνώμες

NanoVein-συστατικάΜερικοί άνθρωποι σκέφτονται κιρσώδεις φλέβες ως τίποτα περισσότερο από ένα καλλυντικό πρόβλημα. Ναι, αυτά τα μπλε εξογκώματα και ραβδώσεις σύνθεση ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μπορεί να είναι αντιαισθητική. Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σωστά; Εξαρτάται. Κιρσώδεις φλέβες μπορεί να προκαλέσει αρκετά ένα κομμάτι του πόνου. Και δεν είναι το είδος του πόνου που απλά εξαφανίζεται μέσα σε μια νύχτα.

Μόλις εμφανιστούν στα πόδια σου, θα είναι εκεί για πολύ καιρό. Μια κιρσώδης φλέβα σχηματίζεται όταν το τοίχωμα μιας φλέβας αποδυναμώνει και αναπτύσσει μια τσέπη. Σε NanoVein σύνθεση αυτές τις τσέπες Η ροή του αίματος επιβραδύνεται, οδηγώντας σε φλεγμονή και ένα θαμπό πόνο. Με τον καιρό, τα συμπτώματά σου μπορεί να ενταθούν. Το δέρμα πάνω από τη φλέβα μπορεί να αποχρωματιστεί ή να στεγνώσει και να ερεθιστεί. Η ίδια η φλέβα μπορεί να έλκη, η οποία μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι τείνουν να κρατήσει τους κιρσώδεις φλέβες κάτω από περιτυλίγματα, μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε πόσο κοινή είναι αυτή η κατάσταση. Υπολογίζεται ότι το 30 με 60% των ενηλίκων τα έχουν, ενώ η πλειοψηφία είναι γυναίκες άνω των 40 ετών. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να σκεφτείτε να υιοθετήσετε για τη θεραπεία και την πρόληψη των κιρσωδών φλεβών.

Αξιολογήστε Τα Οιστρογόνα

Αν είστε μια γυναίκα με οικογενειακό ιστορικό των κιρσών, η λήψη των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων ή θεραπεία ορμονικής γνώμες υποκατάστασης μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να νοσήσετε. Και οι δύο περιέχουν οιστρογόνα, και οιστρογόνα ανοίγει ορισμένες συνδέσεις μεταξύ των αρτηριών και των φλεβών, αυξανόμενη πίεση. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε τις επιλογές σας με το γιατρό σας.

Παραμείνετε Τακτικοί. Το τέντωμα για να μετακινήσετε τα έντερά σας μπορεί να επηρεάσει τις βαλβίδες στις φλέβες των ποδιών σας. Όταν NanoVein γνώμες μια βαλβίδα δεν λειτουργεί σωστά, προκαλεί το τοίχωμα της φλέβας να αποδυναμώσει, η οποία θέτει το στάδιο για μια κιρσώδη φλέβα. Εάν είστε επιρρεπείς σε δυσκοιλιότητα, Αυξήστε την πρόσληψη ινών σας. Μεταξύ των καλύτερων πηγών τροφίμων είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, και το ψωμί ολικής αλέσεως και τα δημητριακά.

NanoVein – φαρμακείο, παρενέργειες

NanoVein-σχόλιαΚουνήσου. Περπατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το περπάτημα δημιουργεί μια δράση άντλησης φαρμακείο στο πόδι και μοσχάρι, το οποίο μειώνει την πίεση στις φλέβες στην επιφάνεια των ποδιών σας. Βοηθά επίσης να μετακινήσετε το αίμα πίσω στην καρδιά σας, ώστε να μην μπορεί να συσσωρεύονται στις φλέβες σας.

Καθίστε Όταν Είναι Απαραίτητο

Μην καθίσετε αν μπορείτε να περπατήσετε, και να μην σταθεί αν μπορείτε να καθίσετε. Αν έχετε μια εργασία που απαιτεί NanoVein φαρμακείο από εσάς να σταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, να προσπαθήσει να λειτουργήσει έτσι ώστε να μπορείτε να καθίσετε φορά σε μια στιγμή. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να περπατήσετε για τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε 1½ ώρες.

Απόθεμα Επάνω Στη Στήριξη

Οι κάλτσες υποστήριξης συμπιέζουν τη φλέβα και βοηθούν να κρατήσουν τον πόνο και τη φλεγμονή στον έλεγχο. Παρέχουν ποικίλους βαθμούς πίεσης. Γενικά, η πιο σοβαρή η κιρσώδης φλέβα, η περισσότερη πίεση που απαιτείται. Μπορείτε να αγοράσετε κάλτσες πάνω από τον πάγκο για να ξεκινήσει, αλλά, τελικά, ο γιατρός σας μπορεί να σας γράψει μια συνταγή για ένα ακόμη πιο δυνατό ζευγάρι. Θα πρέπει να φοράς τις κάλτσες σου για όλες τις ώρες που ξυπνάς, και μετά να τις βγάζεις ενώ κοιμάσαι.

Ρίξε Μερικά Κιλά. Το υπερβολικό βάρος δεν προκαλεί παρενέργειες κιρσώδη φλέβα, αλλά μπορεί σίγουρα να επιδεινώσει τους. Για ένα πράγμα, βάζει επιπλέον πίεση στα πόδια σας – ακριβώς ό, τι τεταμένες φλέβες δεν χρειάζεται. Για ένα άλλο, είναι συνήθως ένα σημάδι της αδράνειας, πάρα πολύ κάθεται ή στέκεται και δεν είναι αρκετό κινείται γύρω.

Εύνοια Snug-Τοποθέτηση Υποδημάτων. Τα παπούτσια σας μπορούν να παρέχουν ένα επιπλέον μέτρο στήριξης στην περιοχή πόδι και τον αστράγαλο, η παρενέργειες NanoVein οποία είναι ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε. Θέλετε το υψηλότερο επίπεδο συμπίεσης στο χαμηλότερο μέρος του σώματός σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια σας δεν είναι τόσο άνετα που κάνουν πραγματικά τα πόδια σας να πονέσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *