Menstrual Cup συσκευή για βαριά εμμηνόρροια – ενημερώθηκε το 2019 – σε απευθείας σύνδεση

Menstrual Cup -  αντενδείξεις Πριν από μερικά χρόνια βρισκόμουν σε ένα βιβλιοπωλείο όταν βρήκα ένα βιβλίο που ονομάζεται Loring Omen. Menstrual Cup Σκεφτόμενος ένα ενδιαφέρον θέμα, το αγόρασα και το βάζω στο ράφι μου στο σπίτι. Κάθισε εκεί για αρκετά χρόνια χωρίς να έχει ανοιχτεί, αλλά πέρασε αρκετές φορές για ταξίδια στα βιβλιοπωλεία που χρησιμοποιούσαν, όπου άλλα βιβλία με λιγότερη νόημα.

Πριν από δύο εβδομάδες αποφάσισα να τραβήξω το βιβλίο από το ράφι και να το κοιτάξω. Μετά από όλα, αν περίμενα πολύ περισσότερο το θέμα θα μπορούσε να είναι άσχετο. Menstrual Cup Θα έπρεπε να στραφώ σε βιβλία με τίτλους όπως η τιμητική εμμηνόπαυση. Ή ίσως ήταν ότι χρειαζόμουν λίγο περισσότερη διορατικότητα για να βοηθήσω καλύτερα τις γυναίκες να φτάσουν σε ένα σημείο όπου σέβονται περισσότερο τους εαυτούς τους και τους φυσικούς κύκλους τους, αντί να τις θεωρούν ως οχλήσεις ή ιατρικές καταστάσεις.

Menstrual Cup – δικαστήριο, φαρμακείο

Αυτό που βρήκα στο βιβλίο ήταν μια σε βάθος ματιά στο βαθύτερο νόημα της «περιόδου», γιατί το θέμα αποφεύγεται και σχεδόν περιβάλλεται από ένα σύννεφο Menstrual Cup δικαστήριο ντροπής και πώς μπορεί να γίνει δεκτό ως σπουδαίος δάσκαλος και φέρνοντας σοφία , τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μακάρι να είχα διαβάσει το βιβλίο εδώ και πολύ καιρό.

Ήξερα ήδη ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που αρνείται την ιερότητα της εμμηνόρροιας. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα κορίτσια στην κοινωνία μας χάνουν την αυτοεκτίμηση καθώς ταξιδεύουν δικαστήριο Menstrual Cup μέσα από την εφηβεία. Βρίσκονται σε αμηχανία και αδέξια γύρω από φυσικά περιστατικά όπως η περίοδος τους, η ανάπτυξη στήθους και η αύξηση των ψηλότερων από τα αγόρια. Δεν υπάρχει τελετή μετάβασης, τελετής ή εορτασμού για να ξεκινήσουν τα κορίτσια σε μια εποχή στη ζωή τους όταν γίνονται γόνιμα? όταν γίνουν η επόμενη γενιά για να δημιουργήσουν νέα ζωή. όταν ξεκινούν το ταξίδι τους για να γίνουν οι φορείς της σοφίας.

Αντ ‘αυτού, ένας μεγάλος αριθμός νεαρών γυναικών αναφέρει συνοπτικά πώς να χειριστεί το χάος. Από εκεί, είναι από μόνα τους.

Από πολιτιστική άποψη, ο έμμηνος Menstrual Cup φαρμακείο κύκλος θεωρείται ως ένα άβολο, συχνά επώδυνο και συναισθηματικό βάρος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Επηρεάζει τις δραστηριότητες και τον αθλητισμό, την εργασία, τα ταξίδια, το φύλο, τη συναισθηματική σταθερότητα και τη διανοητική σαφήνεια για περίπου 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να κρυφτεί. Καλύτερα, μια γυναίκα μπορεί να συνεχίσει τις κανονικές της δραστηριότητες και να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει καθόλου λαμβάνοντας φάρμακα για να φαρμακείο Menstrual Cup εμποδίσει τα συμπτώματα και χρησιμοποιώντας προϊόντα που της επιτρέπουν να το αγνοεί.

Αλλά με ποια τιμή έχουμε αφήσει κατά μέρος την ιερότητα του “φεγγαροκρατού” μιας γυναίκας; Θα μπορούσε η ίδια η ταλαιπωρία να οφείλεται εν μέρει στον τρόπο με τον οποίο αγνοούμε συνήθως το σώμα μας και τους φυσικούς κύκλους; Μπορεί η ασθένεια και η ασθένεια να συνδέονται επίσης; Αυτοί οι κύκλοι και τα μηνύματά τους φέρνουν πολλές πληροφορίες, οι οποίες, στο σύνολό τους, αγνοήσαμε. Οι οδυνηρές περίοδοι, οι ορμονικές ανισορροπίες, τα PMS, όλα αυτά θεωρούνται ως ιατρικές καταστάσεις αλλά είναι μηνύματα από ένα σώμα γεμάτο σοφία που μας ζητά να δώσουμε προσοχή.

Menstrual Cup - αποτέλεσμαΈνα παράδειγμα που οι γυναίκες έχουν χάσει την επαφή τους με το σώμα τους είναι όταν μπορούν να πάνε δύο Menstrual Cup με τρεις μήνες χωρίς να ξέρουν ότι είναι έγκυες. Ή όταν μια γυναίκα που έχει υπερβολική αιμορραγία προσπαθεί να συνεχίσει την κανονική της ζωή, μη αναγνωρίζοντας τον όγκο του μεγέθους γκρέιπφρουτ στη μήτρα της. Ή όταν ο καρκίνος στα στήθη ή σε άλλα αναπαραγωγικά όργανα συνεχίζει να παίρνει ζωές, αλλά η κοινωνία μας αρνείται να αντιμετωπίσει το βαθύτερο νόημα. Υπάρχει κάτι ιερό για να ακουστεί από το σώμα. Μπορούμε να επιστρέψουμε για να το ακούσουμε;

Menstrual Cup – σχόλια, πώς να χρησιμοποιήσετε

Τι θα σήμαινε την έναρξη της εμμήνου ρύσεως για την αξία που η γυναίκα τοποθετεί στο Menstrual Cup σχόλια σώμα και τους κύκλους της; Αυτή είναι μια σημαντική μετάβαση της ζωής που αφήνουμε να περάσει. Είναι μια σημαντική εκκίνηση, μια γέννηση τέτοιου είδους, χωρίς fanfare ή δώρα ή αναγνώριση. Θα μπορούσε ένας εορτασμός ή μια τελετή, οι πατέρες που περιλαμβάνονται, να είναι ένας τρόπος για να βοηθήσει να οικοδομήσουμε τα συναισθήματα της αρετής αξίας και της αγάπης σε ένα κορίτσι;

Πολλοί πολιτισμοί το θεωρούν, και σχόλια Menstrual Cup έχουν παραδόσεις για να επισημάνουν το πέρασμα.

Επιπλέον, αν η περίοδος ήταν μια εποχή που μια γυναίκα επέτρεπε να ξεκουραστεί, να σκέφτεται, να κοιμηθεί περισσότερο, να θρέψει τον εαυτό της και να ανακουφιστεί για λίγο από τη συνεχή φροντίδα των άλλων. Αυτό είναι ένα αρχαίο έθιμο. Μια φορά κι έναν καιρό μια γυναίκα έφυγε από το σπίτι για ένα ήσυχο μέρος για μερικές μέρες, από όπου δεν περίμενε τίποτα άλλο από το να Menstrual Cup πώς να χρησιμοποιήσετε κοιτάζει μέσα για να αποκατασταθεί και να συγκεντρώσει νέα σοφία για την οικογένειά της και την κοινότητά της.

Στη χώρα μας, οι γυναίκες αρχίζουν να δίνουν στα δικά τους κορίτσια τον εορτασμό που έλειψαν, έτσι ώστε οι κόρες τους να μπορούν να προσεγγίσουν την εμμηνόρροια με πιο υγιεινό τρόπο. Ένα ωραίο μεσημέρι με τη μητέρα (ή / και τον πατέρα) γιαγιά, θείες και αξιόπιστους φίλους, δώρα, μια πώς να χρησιμοποιήσετε Menstrual Cup τελετουργία για να καλωσορίσω ένα κορίτσι στη σφαίρα των γυναικών μπορεί να προχωρήσει αρκετά προς την επισκευή της τρύπας στην εμπειρία του να είσαι γυναίκα.

Menstrual Cup – γνώμες, ανασκόπηση

Όσον αφορά την έξοδο από το σπίτι για ένα ήσυχο μέρος, πολλοί από εμάς μπορεί να μην Menstrual Cup γνώμες είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Αλλά η συνειδητοποίηση της λήψης μιας παύσης, ο ύπνος λίγο περισσότερο, ο περιορισμός των δεσμεύσεων και των δραστηριοτήτων, η διασφάλιση ότι υπάρχει ήδη υπάρχουσα τροφή και καθαρό σπίτι προηγουμένως, θα βοηθούσαν στη θεραπεία της ρήξης μεταξύ μιας γυναίκας και του σώματός της, φέρνοντας πίσω λίγο έννοια και σκοπό σε έναν ιερό χρόνο.

Αν αυτό είναι κάτι που υποφέρετε, δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες το παίρνουν ως το μεγαλύτερο μέρος τους στη ζωήδηλαδή γνώμες Menstrual Cup ότι θα περάσουν από μία έως πέντε μέρες το μήνα σε ποικίλους βαθμούς πόνου.

Το πράγμα που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, δεν χρειάζεται να ζήσετε τη ζωή σας με αυτό τον τρόπο και μπορεί να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες. Εάν χρησιμοποιείτε φαρμακευτικά αναλγητικά από το φαρμακοποιό, πολλά από αυτά έχουν παρενέργειες, Menstrual Cup ανασκόπηση ιδιαίτερα σε υψηλές δόσεις ή που διαρκούν πολύ. Ένα από τα πολλά οφέλη των φυσικών θεραπειών είναι ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες, ειδικά αν συνταγογραφούνται επαγγελματικά για εσάς.

Έντονες περίοδοι εμφανίζονται όταν η μήτρα, που είναι ένας μυς, πηγαίνει σε σπασμό. Η φυτική θεραπεία περιστρέφεται γύρω από τη χαλάρωση αυτού του μυϊκού σπασμού με μυοχαλαρωτικά. ανασκόπηση Menstrual Cup  Το μαγνήσιο είναι το μέταλλο που βοηθάει στην ανακούφιση όλων των κράμπες και υπάρχει σε όλα τα βότανα που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν με οδυνηρές περιόδους.

Menstrual Cup – δικαστήριο, αποτέλεσμα

Εάν ο πόνος είναι απλά ήπια κράμπες για μια ημέρα ή δύο, το πρώτο πράγμα που θα πρότεινα θα ήταν το τσάι χαμομηλιού. Βράζετε τον εαυτό σας ένα φλιτζάνι κάθε λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της περιόδου σας μέχρι τον πόνο να πάει. Το τσάι του Menstrual Cup δικαστήριο χαμομηλιού είναι ένα τόσο ασφαλές, ήπιο, ήπιο βότανο, είναι πραγματικά δύσκολο να κάνετε οποιουσδήποτε κακό με αυτό.

Η περιστροφή στο κρεβάτι με ένα μπουκάλι ζεστού νερού είναι μια άλλη δοκιμασμένη στο σπίτι θεραπεία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το τρίψιμο σε κάποια Κρέμα Γυναικών από τα Αυστραλιανά δικαστήριο Menstrual Cup Μπουκέτα Λουλουδιών. Μεταξύ άλλων, περιέχει το Crowea, το οποίο βοηθά στην ισορροπία της μήτρας.

Ο Βαλεριάνας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει, καθώς είναι πολύ υψηλό στο μαγνήσιο, ένα φυσικό μυοχαλαρωτικό. Το άλας ιστού MagPhos είναι χρήσιμο για τον ίδιο λόγο. Εάν λαμβάνετε οποιεσδήποτε φυσικές θεραπείες, είναι πολύ Menstrual Cup αποτέλεσμα σημαντικό να μην υπερβείτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Τα βότανα μπορεί να έχουν ισχυρά αποτελέσματα και να είναι επιβλαβή εάν δεν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες. Ακολουθήστε πάντα τη δόση στη φιάλη ή όπως σας ενημέρωσε ο βοτανολόγος ή το naturopath.

Εάν ο πόνος είναι πιο έντονος, θα πρέπει πραγματικά να λάβετε επαγγελματική βοήθεια, καθώς μπορεί να υπάρχουν υποκείμενες αιτίες.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν μη διαγνωσμένα ινομυώματα, ενδομητρίωση ή χλαμύδια. Όλες αποτέλεσμα Menstrual Cup αυτές οι καταγγελίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με βότανα αλλά κανένας δεν πρέπει να αυτοδιαγνωσθεί ή να αντιμετωπιστεί στο σπίτι καθώς είναι σοβαροί. Ως οδηγός, αν χρειάζεστε περισσότερα από ό, τι η ασθενέστερη δύναμη των αναλγητικών, θα πρέπει πραγματικά να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

Menstrual Cup - συστατικάΥπάρχουν πολλά βότανα για αυτόν τον ισχυρότερο πόνο, όλα πολύ αποτελεσματικά. Ακόμη και με υποκείμενες αιτίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας κρατήσουν άνετα ενώ αντιμετωπίζετε το πραγματικό πρόβλημα. Μερικές από τις γυναίκες έχουν έρθει να με δουν έχουν περιγράψει τον πόνο τόσο σοβαρό, έχουν διπλασιαστεί στο κρεβάτι για μέρες, κάθε μήνα της ενήλικης ζωής τους. Για να έχει Menstrual Cup αυτός ο πόνος εξολοθρευμένος έχει αλλάξει πραγματικά την ζωή τους και η μόνη τους λύπη είναι ότι δεν ήξεραν για βότανα νωρίτερα.

Τα νεαρά κορίτσια στα εφηβικά τους χρόνια υποφέρουν πιθανότατα από έντονο πόνο. Ο λόγος για αυτό είναι αβέβαιος.

Ίσως είναι ο ενθουσιασμός των νέων στη δουλειά στη μήτρα τους, ή ίσως μια ανεπάρκεια του ορυκτού μαγνησίου. Ανεξάρτητα από την αιτία, αυτό είναι πραγματικά ατυχές καθώς δημιουργεί αρνητικές στάσεις απέναντι στην εμμηνόρροια και τη θηλυκότητα από μικρή ηλικία. Ιδιαίτερα εάν η μητέρα τους έχει παρόμοια εμπειρία, Menstrual Cup απορροφούν τη στάση που πρέπει να αναμένεται και κάτι που απλώς πρέπει να ζήσουν. Υπογραμμίζω κατηγορηματικά τη δήλωση ότι αυτό το είδος πόνου δεν είναι φυσιολογικό και σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι ανεκτό.

LEAVE A REPLY