Υγεία

Germitox αντιπαρασιτικό συμπλήρωμα – πλήρης οδηγός 2019 – αντενδείξεις

Germitox - τιμή

Germitox - τιμή Η αποτοξίνωση (αποτοξίνωση) είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από τους αρχαίους Έλληνες και την αρχαία ινδική παράδοση της Αγιουρβέδα στους ντόπιους Αμερικανούς, όλοι πίστευαν ότι οι Germitox τοξίνες ήταν η θεμελιώδης αιτία της νόσου. αυτό συμβαίνει, ανέπτυξαν προγράμματα καθαρισμού και καθαρισμού για την αποτοξίνωση του σώματος. Ομοίως, για αιώνες, θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός, το Ισλάμ και ο Ιουδαϊσμός έχουν χρησιμοποιήσει τη νηστεία ως στοιχείο του σώματος, του νου και του πνευματικού καθαρισμού στις πρακτικές τους.

Γρήγορη προώθηση στον 21ο αιώνα. ο σύγχρονος κόσμος μας είναι πιο τοξικός από ποτέ.

Τα όργανα αποτοξίνωσης (ήπαρ, νεφρά, κόλον, πνεύμονες και δέρμα) βομβαρδίζονται συνεχώς από περιβαλλοντικές τοξίνες, κατάλοιπα από φάρμακα, Germitox χημικά και συντηρητικά σε τρόφιμα, βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία, ηλεκτρομαγνητικά πεδία και πολλές άλλες τοξίνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποτοξίνωση έχει γίνει το πράγμα που πρέπει να κάνουμε και υπάρχουν προϊόντα αποτοξίνωσης gazillion, καθαρισμοί και δίαιτες στην αγορά.

Germitox – τιμή, Ελλάδα

Αγοραστή πρόσεχε! Πολλά από αυτά είναι απλά απάτες μάρκετινγκ που δεν κάνουν τίποτα για να σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε το σώμα σας. Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε μερικά από αυτά τα προϊόντα Germitox τιμή και τις πρακτικές νευρικότητας και τι πρέπει να προσέξετε όταν πρόκειται για αποτοξίνωση. Τέλος, θα εξετάσουμε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη λειτουργία αποτοξίνωσης του οργανισμού σας, 24/7.

Προσοχή για αυτές τις απάτες Detox

Χωρίς αμφιβολία, οι επικίνδυνες τοξίνες φαίνεται να κρύβονται παντού στον σύγχρονο κόσμο μας. Ωστόσο, πολλά ακραία προϊόντα αποτοξίνωσης, καθαρισμοί ή δίαιτες που ισχυρίζονται ότι θα απαλλαγούν από το σώμα σας από τοξίνες, θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια και θα λιώσουν λίρες λίπους δεν Germitox τιμή είναι πραγματικές. Μερικοί είναι ακόμη και εντελώς επικίνδυνοι. Λίγες, στην καλύτερη περίπτωση, είναι μόνο προσωρινές λύσεις για το μακροπρόθεσμο πρόβλημα του κακού τρόπου ζωής και της κακής διατροφής.

Πριν πάμε σε πώς να πραγματικά αποτοξίνωση με έναν υγιή τρόπο, οι ακόλουθες είναι κάποιες απάτες αποτοξίνωσης που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε.

Detox foot pads

Αυτά τα μαξιλάρια προέρχονταν από την Ιαπωνία. Τους κολλάτε στα πόδια σας μια νύχτα και υποτίθεται ότι τραβούν τις τοξίνες από τα πόδια σας, γυρίζοντας τα μαξιλάρια καφέ. Ο λόγος Ελλάδα Germitox που γίνονται καφέ είναι επειδή περιέχουν σκόνη ξυδιού ξύλου, η οποία πάντα γίνεται καφέ όταν εκτίθεται σε υγρασία, όπως ένα ιδρωμένο πόδι.

Detox baths

Πηγαίνουν με πολλά διαφορετικά ονόματα, αλλά όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο τρόπο λειτουργίας. Βάζετε τα πόδια σας σε ένα μπολ με νερό στο οποίο προστίθεται λίγο αλάτι. Ένα μικρό ηλεκτρικό ρεύμα περνάει ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια βυθισμένα στο νερό, τα οποία σύντομα αποχρωματίζονται. Το χρώμα, φυσικά, δεν προέρχεται από τον καθαρισμό των τοξινών αλλά από την ηλεκτρολυτική διάβρωση των μεταλλικών ηλεκτροδίων από σίδηρο, νικέλιο και χαλκό, τα οποία όλα αποσυντίθενται σε χρωματιστά ιόντα. Τα παραπροϊόντα της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης παράγουν φυσαλίδες υδρογόνου και χλωρίου (και τα δύο είναι επικίνδυνα σε κλειστούς χώρους) και το υδροξείδιο του νατρίου, το οποίο περαιτέρω δραματοποιεί τη λεγόμενη διαδικασία αποτοξίνωσης.

Το Detox καθαρίζει ή τρώει

Το πιο διάσημο είναι το Master Cleanse, γνωστό και ως Diet Lemonade. Πίνετε 6-12 ποτήρια νερό αναμεμειγμένα με σιρόπι σφενδάμου, χυμό λεμονιού και πιπέρι καγιέν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας μαζί με καθαρτικά δύο φορές την ημέρα, ενώ δεν καταναλώνεται άλλο φαγητό. Η τραγουδίστρια Beyonce έκανε το Master Cleanse για 14 ημέρες και έπεσε γρήγορα 20 κιλά για το ρόλο της στο Dreamgirls, αλλά ανέκτησε όλο το βάρος σύντομα μετά και σε συνεντεύξεις, προειδοποίησε τους dieters μακριά από τον καθαρισμό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να αποτοξινώσετε το σώμα σας σε επτά ημέρες ή ακόμα και 70 ημέρες, ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Οι καθαρισμοί ή οι δίαιτες Germitox Ελλάδα Quick-fix μπορεί να φαίνονται ελκυστικοί αλλά είναι σπατάλη χρημάτων και προσπάθειας και μπορεί να σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Germitox - αποτέλεσμα

Germitox – αποτέλεσμα, παρενέργειες

Όταν κάνετε αυτό το είδος καθαρισμού, μειώνετε δραστικά την πρόσληψη θερμίδων και χάνετε γρήγορα το βάρος, αλλά είναι κυρίως το βάρος του νερού. Η έλλειψη Germitox αποτέλεσμα θρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της “αποτοξίνωσης” μπορεί να κάνει το σώμα σας να τρώει μυς για ενέργεια, επιβραδύνοντας τον μεταβολισμό σας. Μόλις επιστρέψετε στο φαγητό, οι περισσότεροι άνθρωποι ξαναβρίσκουν το χαμένο βάρος συν λίγα κιλά λίπους επιπλέον λόγω του βραδύτερου μεταβολισμού.

Χυμός φταίει

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος να πηγαίνετε σε χυμό γρήγορα για μια περιστασιακή μέρα ή δύο, σίγουρα δεν συνιστάται για περισσότερο χρόνο. Γιατί:

 1. Η παρατεταμένη νηστεία τείνει να επιβραδύνει τον μεταβολισμό και ενδεχομένως να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αύξηση βάρους μετά.
 2. Εκτός αν χυτεύετε από βιολογικά φρούτα και λαχανικά, κινδυνεύετε να απορρίψετε περισσότερες τοξίνες στο σώμα.
 3. Ο χυμός φρούτων είναι μια συμπυκνωμένη πηγή ζάχαρης χωρίς την ίνα. Μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σακχάρου στο αίμα και πτώση γρήγορα. Μερικοί άνθρωποι δεν θα αισθάνονται καλά χυμούς αποτέλεσμα Germitox κατανάλωσης με άδειο στομάχι. Εάν είστε διαβητικός, έγκυος ή θηλάζετε, μην κάνετε ποτέ χυμό γρήγορα.
 4. Εάν μεταβάλλετε τους χυμούς που πίνετε, θα πάρετε ένα πλήρες συμπλήρωμα πολλών βιταμινών και μετάλλων μαζί με μια πλούσια προμήθεια υδατανθράκων. Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν δύο ζωτικά μακροθρεπτικά συστατικά – πρωτεΐνες και λίπος. Χωρίς επαρκή πρωτεΐνη, το σώμα σας δεν έχει πρώτες ύλες για την κατασκευή νέων ιστών. Χωρίς λίπος, ο Germitox παρενέργειες εγκέφαλος, το δέρμα και τα μαλλιά σας θα υποφέρουν και δεν θα είστε σε θέση να απορροφήσετε τις λιποδιαλυτές βιταμίνες, όπως οι Α, D, Ε και Κ.
 5. Το ήπαρ σαςβασίζεται σε βιταμίνες, αμινοξέα (δομικά στοιχεία πρωτεϊνών) και άλλα θρεπτικά συστατικά για να κάνει τη δουλειά της αποτοξίνωσης. Πηγαίνοντας σε ένα χυμό γρήγορα για πολλές ημέρες, δεν αποτοξινώσεις επειδή το συκώτι σας δεν παίρνει τα αμινοξέα που χρειάζεται για να μεταφέρει τις τοξίνες από το σώμα.
 6. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η νηστεία τους δίνει ένα «υψηλό». Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το παρενέργειες Germitox σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες, ένα φυσικό παυσίπονο, σε απάντηση στο αντιληπτό άγχος της πείνας.

Germitox – σύνθεση, αποτέλεσμα

Πρέπει πραγματικά να Detox;

Τα όργανα αποτοξίνωσης στο Germitox σύνθεση σώμα μας έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τις τοξίνες σε συνεχή βάση, 24/7.

 • Το ήπαρ μετατρέπει τις τοξίνες σε ενώσεις που εξαλείφονται μέσω της χολής και των ούρων.
 • Τα νεφρά διαχωρίζουν τις ουσίες που χρειάζεται το σώμα από επιβλαβείς ή περιττές, τις οποίες εξαλείφουν.
 • Το κόλον εξαλείφει τα στερεά απόβλητα από το σώμα.
 • Οι πνεύμονες απελευθερώνουν σύνθεση Germitox διοξείδιο του άνθρακα από την κυκλοφορία του αίματος στην ατμόσφαιρα.
 • Το δέρμα απομακρύνει τα διαλυτά απόβλητα μέσω του ιδρώτα.

Ωστόσο, ζούμε σε έναν κόσμο όπου η ατμόσφαιρα και το φαγητό μας περιέχουν όλο και περισσότερο τοξικά χημικά. Έτσι, όταν Germitox αποτέλεσμα μιλάμε για αποτοξίνωση για την υγεία, εμείς, στην πραγματικότητα, εξετάζουμε πόσο αποτελεσματικά λειτουργούν τα συστήματα αποτοξίνωσης. Δεν υπάρχει μόνο μελέτη που να δείχνει ότι το σώμα μας μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά το 100 τοις εκατό όλων των τοξινών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν ότι οι χημικές ουσίες του περιβάλλοντος Germitox αποτέλεσμα αποθηκεύονται στους ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Τα τοξικά επίπεδα ορισμένων χημικών ουσιών έχουν συνδεθεί με πολλά θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Πώς να Detox πιο αποτελεσματικά;

Η ικανότητα των οργάνων αποτοξίνωσης να αποτοξινώνουν αποτελεσματικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

 • Γενετική
 • Η μεμονωμένη τοξική έκθεση του ατόμου
 • Διαθεσιμότητα των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών για τη διαδικασία αποτοξίνωσης
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Germitox - αντενδείξεις

Germitox – παρενέργειες, πώς να χρησιμοποιήσετε

Τελικό Λόγο

Εάν αποφασίσετε να κάνετε ορισμένες διαδικασίες αποτοξίνωσης ή να χρησιμοποιήσετε Germitox παρενέργειες βότανα και συμπληρώματα αποτοξίνωσης, να γνωρίζετε ότι τα όργανα αποτοξίνωσης, δηλαδή το συκώτι, τα νεφρά, το κόλον, οι πνεύμονες και το δέρμα, μπορεί λειτουργικά να λειτουργούν ως «σημεία συμφόρησης» για την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Εάν αυτά τα όργανα είναι ισχυρά και αποτελεσματικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αλλά αν τα όργανα αποτοξίνωσης είναι αδύναμα και αναποτελεσματικά, μπορεί να υπάρξει συσσώρευση τοξινών στα “σημεία συμφόρησης”. Ενώ τα κύτταρα μπορεί να αποβάλλουν γρήγορα τις τοξίνες στην κυκλοφορία του αίματος, οι τοξίνες δεν απομακρύνονται αρκετά παρενέργειες Germitox γρήγορα από το σώμα, δημιουργώντας κάποια δυσάρεστα συμπτώματα αποτοξίνωσης, όπως πονοκεφάλους, ρίγη, ναυτία, αέρια, φούσκωμα, κόπωση, οσμή σώματος, δυσκοιλιότητα, διάρροια , πόνοι και πόνοι και δερματικά προβλήματα.

Επομένως, ο ασφαλέστερος τρόπος αποτοξίνωσης είναι:

 1. Ξεκινήστε με καθαριστικά (όπως καθαρισμός της ουροδόχου κύστης, κλύσμα καφέ και κόλον καθαρίστε) Germitox πώς να χρησιμοποιήσετε που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από τα όργανα αποτοξίνωσης στο παχύ έντερο ή στα νεφρά.
 2. Δημιουργήστε ή στηρίξτε τα όργανα αποτοξίνωσης για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα αποτοξίνωσης. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με τη χρήση βότανα και συμπληρώματα.
 3. Ξεκινήστε τη διαδικασία συλλογής ή κινητοποίησης τοξινών από κύτταρα και ιστούς στα όργανα αποτοξίνωσης με τη χρήση βότανα αποτοξίνωσης και συμπληρωμάτων.

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες Germitox πώς να χρησιμοποιήσετε αποτοξίνωσης, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας που έχει εμπειρία στην αποτοξίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *