Ομορφιά

Flawless συσκευή αποτρίχωσης προσώπου – ανάλυση 2019 – αποτελέσματα

Flawless - τιμή

Flawless - τιμήΜια τρίχα που αναπτύσσεται πίσω στο δέρμα ή μεγαλώνει έξω από την πλευρά του δέρματος μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Flawless Πολλοί παίρνουν αρκετά υποσυνείδητο γι ‘αυτό πάρα πολύ, καθώς ένα τρίχες μπορεί να φαίνεται λίγο άσχημο.

Ευτυχώς να τα ξεφορτωθούμε είναι αρκετά απλή και απλή και η διαδικασία μπορεί να γίνει στο σπίτι.

Ακριβώς πριν ξεκινήσετε την περιποίηση τρίχας που περιγράφεται στο παρελθόν, βεβαιωθείτε ότι αυτό που ασχολείστε είναι πραγματικά μια τρίχα που εισδύει;

Γενικά, εμφανίζονται εκεί όπου έχετε πραγματοποιήσει μια μέθοδο αφαίρεσης τρίχας, όπως Flawless στο πρόσωπο, στα πόδια ή στην ηβική περιοχή. Το ξύρισμα μπορεί να κόψει τα μαλλιά κάτω από το επίπεδο του δέρματος, έτσι ώστε το αιχμηρό άκρο να εξέρχεται από το δέρμα, προκαλώντας πόνο.

Flawless – σε απευθείας σύνδεση, τιμή

Το ίδιο μπορεί να συμβεί εάν η αποτρίχωση δεν γίνει σωστά, προκαλώντας θραύση των μαλλιών αντί να τα βγάλετε από τη ρίζα.

Έτσι, εάν πρόσφατα κάνατε κάποιο είδος αποτρίχωση και, στη συνέχεια, παρατηρήστε μια Flawless σε απευθείας σύνδεση οδυνηρή μικρή χτύπημα που μοιάζει με ένα σπυράκι, θα μπορούσε να είναι μια τρίχα που εισχώρησε.

Μερικές φορές μπορείτε πραγματικά να δείτε τα μαλλιά ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, ειδικά αν χρησιμοποιείτε έναν καλό καθρέφτη μεγέθυνσης. Μερικές φορές τα μικρά σπυράκια γεμίζουν με πύον, ένα άλλο λένε ιστορία.

Έτσι, έχετε ένα τρίξιμο τρίχας και τώρα θέλετε να το ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατό. Αυτό το εύκολο να ακολουθήσετε Flawless σε απευθείας σύνδεση σχέδιο 4 βημάτων θα πρέπει να ανακουφίσει τον πόνο ή την ταλαιπωρία σχεδόν αμέσως:

Βήμα 1

Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό αλλά σε πολλές περιπτώσεις βοηθάει στην ευκολότερη επεξεργασία της εισαγόμενης τρίχας. Βυθίστε ένα καθαρό απορροφητικό σε ζεστό έως ζεστό νερό, πιέστε έξω την περίσσεια νερού και κρατήστε το πανί Flawless τιμή στην περιοχή του δέρματος όπου αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.

Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε το ύφασμα στην περιοχή για 5 έως 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μαλλιά πρέπει να μαλακώσουν και να εργάζονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, διευκολύνοντας έτσι την εξαγωγή.

Βήμα 2

Αποστειρώστε ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια με βελόνες. Για το σκοπό αυτό αρκεί μια αλκοόλη με τρίψιμο ή διάλυμα όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Τα τσιμπιδάκια με βελόνες είναι τα καλύτερα καθώς μπορούν να φτάσουν δεξιά στις προσβλητικές τρίχες χωρίς να αφαιρούν ένα κομμάτι δέρματος στη διαδικασία.

Αν θέλετε μια σύσταση, το Tweezerman θεωρείται από πολλούς αισθητικούς ως το καλύτερο στην επιχείρηση. Flawless τιμή Έχουν πραγματικά τσιμπιδάκια που έχουν σχεδιαστεί για περιποίηση τρίχας. (Δείτε το πλαίσιο πόρων παρακάτω για βοήθεια σχετικά με αυτό)

Βήμα 3

Τώρα αφήστε απαλά τα μαλλιά με τα τσιμπιδάκια της βελόνας. Συχνά τα μαλλιά θα αναδυθούν απλά πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Το πρόβλημα λύθηκε.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε τα μαλλιά συνολικά, πάρτε ένα ζευγάρι από τσιμπιδάκια με επίπεδη μύτη, πιάστε τα μαλλιά και τραβήξτε το έξω από τη ρίζα σε μία καθαρή κίνηση. Προσέξτε να μην στριφογυρίζετε καθώς τραβάτε για να αποφύγετε να σπάσετε τα μαλλιά και να διακινδυνεύσετε μια άλλη παράπλαση!

Βήμα 4

Φροντίστε το δέρμα. Μπορείτε να πλύνετε απαλά την περιοχή με ένα ενυδατικό σαπούνι ή να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια Flawless να ακολουθήσετε μια αντισηπτική λοσιόν όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου ή ένα αλκοόλ για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο μόλυνσης.

Τα 4 παραπάνω βήματα παρέχουν μια πλήρη διαδικασία περιποίησης τρίχας που είναι φθηνή και μπορεί να γίνει στο σπίτι.

Μια άλλη μέθοδος περιποίησης τρίχας είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά παρασκευασμένα τοπικά λοσιόν που απλά τρίβετε Flawless στο δέρμα αρκετές φορές κάθε μέρα. Αυτές οι λύσεις μπορούν να απελευθερώσουν τις παγιδευμένες τρίχες χωρίς την ανάγκη για λαβίδες.

Flawless – συστατικά, σύνθεση

Flawless - αντενδείξεις Αυτές οι λύσεις περιποίησης τρίχας είναι καλές εάν Flawless συστατικά έχετε ένα πραγματικό πρόβλημα με τις τρίχες που έχουν ενσωματωθεί σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή. Μερικές φορές στην ηβική περιοχή μετά την αποτρίχωση μπορούν να εμφανιστούν διάφορες τρίχες. Το τσίμπημα όλων μπορεί να πάρει χρόνο και μπορεί να είναι επίπονο.

Χρησιμοποιώντας μια λύση περιποίησης τρίχας είναι πολύ γρηγορότερη και ίσως πιο άνετη. Flawless συστατικά Ελέγξτε το παρακάτω πλαίσιο πόρων για περισσότερες πληροφορίες.

Μια τελευταία λέξη – Εάν αυτά τα βήματα δεν λύσουν το πρόβλημα και ο πόνος και η δυσφορία συνεχίζονται, φροντίστε να επισκεφτείτε έναν τοπικό γιατρό ή έναν δερματολόγο. Θα μπορούσε να Flawless σύνθεση υπάρχει πιο σοβαρός υποκείμενος λόγος για τον πόνο ή την ταλαιπωρία που απαιτεί επαγγελματική εξέταση.

Αν εκτελείτε τακτικά διαδικασίες αποτρίχωσης, είναι πιθανό να υποφέρετε κάποια στιγμή από την ταλαιπωρία των τρίχες που εισάγονται. Η αποτρίχωση που γίνεται καλά πρέπει να πάρει τα μαλλιά έξω από τη ρίζα. Ωστόσο, αν Flawless σύνθεση δεν γίνει σωστά, οι τρίχες μπορούν να σπάσουν και στη συνέχεια να μην αναπτυχθούν ευθεία, προκαλώντας έτσι επίσης ένα πρόβλημα.

Οι κορυφαίες 6 ανεπιθύμητες μέθοδοι αφαίρεσης προσώπου είναι:

1. Ηλεκτρόλυση
2. Αποτρίχωση με λέιζερ
3. Αποτρίχωση ή ζάχαρη
4. Αποτριχωτικά
5. Αναστολείς ανάπτυξης μαλλιών
6. Λαβίδες

Το ξυρισμα δεν ειναι στη λιστα, δεδομενου οτι μπορει να προκαλεσει αψιμαχες που πολλες γυναικες θεωρουν απαραδεκτες.

Flawless – αντενδείξεις, παρενέργειες

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση κάθε μεθόδου:

Ηλεκτρόλυση

Αυτό θεωρείται ως η μόνη αληθινή μόνιμη μέθοδος για ανεπιθύμητη αποτρίχωση Flawless αντενδείξεις προσώπου. Κάθε θύλακα τρίχας αντιμετωπίζεται με ένα ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο καταστρέφει την ικανότητα του ωοθυλακίου να σχηματίζει νέα μαλλιά.

Υπάρχει ήπια δυσφορία και ένας ειδικευμένος ιατρός μπορεί να κάνει πολλά για να ανακουφίσει το άγχος και να ελαχιστοποιήσει τον πόνο.

Μπορεί να απαιτούνται 4 έως 10 ώρες για τη θεραπεία του άνω χείλους και 2 έως 12 ώρες για το πηγούνι, ανάλογα με την Flawless αντενδείξεις ανάπτυξη της τρίχας. Οι προσφορές κυμαίνονται από $ 25 έως $ 100 ανά ώρα, έτσι ώστε το συνολικό κόστος για το άνω χείλος μπορεί να είναι οποιαδήποτε μεταξύ $ 100 έως $ 1.000 και μεταξύ $ 50 και $ 1.200 για την περιοχή του πηγουνιού.

Αποτρίχωση με λέιζερ

Το λέιζερ θεωρείται συχνά ως μια μόνιμη ανεπιθύμητη μέθοδος αποτρίχωσης του προσώπου αν και μπορεί να ξαναγεννηθεί. Το παλλόμενο φως χρησιμοποιείται για την κάλυψη πολλών τριχοθυλακίων κάθε φορά και έτσι το κόστος Flawless παρενέργειες είναι προφανώς μικρότερο από την ηλεκτρόλυση. Το άνω χείλος μπορεί να αντιμετωπιστεί σε λιγότερο από 1 λεπτό και το πηγούνι σε 2 με 3 λεπτά. 3 έως 8 θεραπείες μπορεί να είναι απαραίτητες και ένα τυπικό κόστος θα ήταν περίπου $ 500 ανά ώρα.

Είναι απαραίτητες λεπτομερείς διαβουλεύσεις με τον επαγγελματία για να διαπιστωθεί κατά πόσον αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει για εσάς. Είναι μια καλή ιδέα να κάνετε μια δοκιμή σε μια περιοχή του δέρματος που δεν είναι τόσο ορατή.

Αποτρίχωση ή ζάχαρη

Αυτή η μέθοδος της ανεπιθύμητης αφαίρεσης προσώπου είναι εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς είναι αρκετά ανέξοδο και εύκολο να γίνει στο σπίτι. Πολλά αποτρίχωση ή ζαχαρωτά κιτ είναι διαθέσιμα στην αγορά, μερικά με συστατικά για να καταπραΰνουν το Flawless παρενέργειες δέρμα και να ελαχιστοποιούν την ερυθρότητα, ειδικά κατάλληλα για τις περιοχές του προσώπου.

Ο κερί προσκολλάται στα μαλλιά και στο δέρμα ενώ οι πάστες ζάχαρης προσκολλώνται μόνο στα μαλλιά. Όταν η λωρίδα τραβιέται πίσω, υπάρχει λιγότερος πόνος με ζάχαρη. Επίσης πολλοί φυσικοί πάστες ζαχαροπλαστικής είναι διαθέσιμοι έτσι ώστε το δέρμα να μην επηρεάζεται τόσο πολύ όσο και με τις χημικές ουσίες σε μερικά αποτριχωτικά παρασκευάσματα.

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 3 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με το άτομο και τον ρυθμό ανάπτυξης των τριχών.

Αποτριχωτικά

Αυτή είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής μέθοδος ανεπιθύμητης αποτρίχωσης προσώπου, και πάλι επειδή είναι πολύ ανέξοδο και εύκολο να το κάνετε στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να δίνεται προσοχή καθώς οι αποτριχωτικές ουσίες περιέχουν ισχυρά χημικά που διαλύουν τα μαλλιά και μπορεί να υπάρξουν δερματικές αντιδράσεις. Flawless Είναι καλό να δοκιμάσετε μια μικρή περιοχή πρώτα σε ένα όχι τόσο ορατό τμήμα του σώματος.

Προσέξτε να τηρείτε τις οδηγίες στο γράμμα, ειδικά το χρόνο που συνιστάται για να αποφευχθεί η καύση του δέρματος. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως 2 εβδομάδες περίπου.

Flawless – πώς να χρησιμοποιήσετε, ανασκόπηση

Αναστολείς ανάπτυξης τριχών

Ενώ οι αναστολείς της τριχοφυΐας δεν αφαιρούν τα μαλλιά, περιλαμβάνονται Flawless πώς να χρησιμοποιήσετε σε αυτόν τον κατάλογο καθώς μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στο ρυθμό της τριχοφυΐας.

Δύο δημοφιλείς αναστολείς της τριχοφυΐας είναι το Vaniqa και το Kalo.

Το Vaniqa είναι μια κρέμα συνταγών ειδικά διαμορφωμένη για ανεπιθύμητες μεθόδους αποτρίχωσης του προσώπου. Όταν μασάζ στο δέρμα δύο φορές την ημέρα ο χρήστης θα παρατηρήσει μια διαφορά στην ανάπτυξη των μαλλιών μέσα σε περίπου 2 μήνες. Καθώς Flawless πώς να χρησιμοποιήσετε η ποσότητα της αναγέννησης των μαλλιών επιβραδύνεται, γίνεται πολύ πιο εύκολη η αφαίρεση με άλλες μεθόδους, όπως αποτρίχωση, ζαχαρωτό, τσίμπημα ή σπείρωμα.

Flawless - αποτέλεσμα Το Vaniqa πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από γυναίκες και κορίτσια ηλικίας άνω των 12 ετών. Δεν λειτουργεί για όλους – περίπου το 58% των γυναικών στις κλινικές δοκιμές ανασκόπηση Flawless παρατήρησε μείωση στην ανάπτυξη των τριχών.

Το Kalo είναι μια φυσική λοσιόν που μπορεί να λειτουργήσει για άνδρες και γυναίκες, ακόμα και για παιδιά. Όταν μασάζ στο δέρμα αρχίζει να απενεργοποιεί τον μηχανισμό της τριχοφυΐας στο θυλάκιο της τρίχας. Τα μαλλιά που αναγεννά είναι λεπτότερα και πιο εύκολο να αφαιρεθούν. Σε μερικές περιπτώσεις, μετά από μερικούς μήνες, σχεδόν καθόλου τρίχα γεννιέται καθόλου. Δείτε το κουτί πόρων στο τέλος αυτού του άρθρου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Vaniqa και Kalo.

Τσιμπιδακι ΦΡΥΔΙΩΝ

Ένα ποιοτικό ζευγάρι τσιμπιδάκι είναι απαραίτητο για να εκτελέσετε σωστά την ανεπιθύμητη αφαίρεση τρίχας του προσώπου χωρίς κίνδυνο να βγάλετε και κομμάτια του Flawless ανασκόπηση δέρματος. Χρησιμοποιήστε ένα μεγεθυντικό καθρέφτη σε καλό φως και φροντίστε να τραβήξετε τα μαλλιά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Αν εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία μετά από μπάνιο ή ντους θα το βρείτε πιο εύκολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *