Σπίτι&Γκαράζ

Dynamite fish feromone – φόρουμ – σε απευθείας σύνδεση – τιμή – 2019 ενημέρωση

Dynamite - από που να αγοράσω

Dynamite - από που να αγοράσω Αποκαλύπτεται εδώ μια γεύση ισχυρών άκρων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να πιάσετε πολλές φορές περισσότερα ψάρια, συμπεριλαμβανομένων πολύ μεγαλύτερων ψαριών! Dynamite Το καλοκαίρι σημαίνει αυξημένη δραστηριότητα των ψαριών και ταχύτερο μεταβολισμό και πέψη και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις συμπεριφορές των ψαριών μέσω του χειρισμού πολύ ειδικών ουσιών δολώματος που προστίθενται σε οποιοδήποτε έτοιμο δόλωμα ή περιλαμβάνονται σε σπιτικά δολώματα.  Συχνά δεν είναι απλώς αυτό που χρησιμοποιείτε αλλά πώς το χρησιμοποιείτε αυτό που κάνει μια τεράστια διαφορά στα ποσοστά αλιευμάτων σας!

Πιθανότατα να Dynamite χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα δολώματα τις περισσότερες φορές, αλλά ίσως να ελπίζετε να βρείτε μικρές άκρες της δικής σας για να κάνετε τους να εκτελέσουν αυτό το κομμάτι καλύτερα, ή ίσως να είστε πρόθυμοι να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά δολώματα που θα ψαρεύουν τα έτοιμα δολώματα.

Οι περισσότεροι ψαράδες χρησιμοποιούν έτοιμες βόλτες ή σφαιρίδια, για παράδειγμα με πολύ παρόμοιο τρόπο το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Οι περισσότεροι ψαράδες φαίνεται να σκέφτονται σαν ψαράδες αντί σαν κυπρίνος και αυτός είναι ένας μόνο παράγοντας που έχω παρατηρήσει πάνω από τα 30 χρόνια Dynamite συν τα χρόνια που αλιεύουν τον μεγάλο κυπρίνο. Ωστόσο, η σκέψη σαν τον κυπρίνο είναι το κλειδί για τη μεγαλύτερη επιτυχία!

Dynamite – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά

Έτσι πώς αυτό το είδος σκέψης παράγει μεγαλύτερη επιτυχία όσον αφορά τη χρήση δολωμάτων και δολωμάτων ουσιών που έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στη διατροφή των ψαριών και ακόμη και ισχυρά ψάρια ψύξης μοναδικά στα δολώματα σας σε αντίθεση με τα Dynamite πώς να χρησιμοποιήσετε ανταγωνιστικά δολώματα; Υπάρχει ένας ψαράς που έχει προωθήσει τον εαυτό του πολύ ευρέως σε πολλές εκδόσεις ψαρέματος κ.α. που ονομάζεται Ian Chillcott.

Είναι ένας ψαράς που δεν είναι τόσο εξειδικευμένος όταν πρόκειται για δόλωμα και αυτό που υπονοώ εδώ είναι ότι τείνει να χρησιμοποιεί έτοιμο δόλωμα που προμηθεύεται από εταιρείες δολωμάτων και θέτει την πίστη του στις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνώσεις του για τις ουσίες και πώς να χειραγωγήσουν και να εκμεταλλευτούν τα αισθητήρια συστήματα ψαριών και πολλούς άλλους παράγοντες.

Πολλοί άνθρωποι ακολουθούν αυτό και άλλοι υψηλού προφίλ ψαράδες αντιγράφοντας κάθε λέξη τους, αλλά η μεγαλύτερη εικόνα είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Dynamite πώς να χρησιμοποιήσετε Η εμπειρία μετράει πολλά για την αλιεία, αλλά να θέσει τυφλή πίστη σε κάτι που δεν καταλαβαίνετε πραγματικά δεν είναι απλά η καλύτερη διαδρομή για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να δώσετε τυφλή πίστη στο δόλωμα και στη συνέχεια να μην γνωρίζετε πόσο καλύτερα μπορείτε να επιτύχετε, ακόμα και αν τα έτοιμα δολώματα σας φαίνονται να είναι επιτυχημένα!

Όταν ένας ψαράς εγκαταλείπει τη χρήση βολών και αρχίζει να χρησιμοποιεί σκουλήκια, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι δεν ξέρουν πώς να κάνουν ουσίες δόλωμα να κτυπήσουν σκουλήκια, γιατί αφού οι σκουλήκια έχουν εκτοξεύσει την αμμωνία τους και έχουν αναπόφευκτα συστατικά Dynamite επιβραδύνει τις κινήσεις τους και έχουν πνιγεί έχουν πολύ μικρή διέγερση και έλξη αριστερά για να προσφέρει σε σύγκριση με ένα πολύ ανώτερο σκοπό σχεδιασμένο σπιτικό δόλωμα στην περιοχή του καθενός με αρκετή σωστή γνώση όπως θα ανακαλύψετε μόνοι σας!

Οι περισσότεροι μέσοι ψαράδες απλά δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να πιάσουν τουλάχιστον 4 φορές περισσότερα ψάρια αν αντιληφθούν πραγματικά τα ψάρια εξωτερικά και εσωτερικά και κατανοήθηκαν πολύ περισσότερο Dynamite συστατικά για το γεγονός ότι τα ψάρια λούζονται κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή σε μια ηλεκτρικά φορτισμένη λύση στην οποία είναι ομαλά συντονισμένοι και ευαισθητοποιημένοι σε μικροσκοπικές αλλαγές που μπορεί να προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία δυνητικών ευκαιριών τροφίμων ή απειλών!

Dynamite - τιμή

Dynamite – Ελλάδα, σύνθεση

Κάθε θερμαινόμενο δολάριο που διαλύεται σε διάλυμα ίσως από 12 έως 18 ώρες, 24 ώρες ή περισσότερο δεν βελτιστοποιεί το δόλωμα καθόλου. Dynamite Ελλάδα Σκέψου το. Τα ψάρια περιβάλλονται από ένα πλήθος ουσιών σε διάλυμα όλη την ώρα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως καπνό ή φόντο ακαταστασία που μπορεί να καλύψει τις πιθανές επιπτώσεις πολλών από τα δολώματα σας απορροφήσει από τα έτοιμα δολώματα σας.

Για παράδειγμα υπάρχει διαλυμένη έκπλυση αμμωνίας (αμμωνίου) από φθίνουσα φύλλα και άλλα απόβλητα (ή λειτουργία), υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία και ούτω καθεξής σε διάλυμα στο νερό που πραγματικά στην πραγματικότητα μετατρέπουν λίμνη νερού κλπ σε έναν ηλεκτρολύτη.

Αυτό είναι σημαντικό για να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να χειριστείτε και να εκμεταλλευτείτε αυτό με τους δικούς σας τρόπους!

Έπειτα, έχετε όλους τους συσσωρευμένους κινούμενους και ζωντανούς οργανισμούς στο νερό, ίσως το ζωοπλαγκτόν στα κορυφαία και μεσαία στρώματα του Dynamite Ελλάδα νερού και φυσικά όλες τις μορφές αλγεών που χρωματίζουν το νερό και ανθίζουν σε θερμότερες θερμοκρασίες, αλλά που είναι απίστευτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά βασική πηγή τροφής του κυπρίνου εκτός από τα μεταλλικά στοιχεία που απορροφούν μέσω του δέρματός τους από το νερό που τους περιβάλλει, συν άλλες πηγές κλπ.

Πολλοί ψαράδες που φτιάχνουν φανταχτερά αντικείμενα που περιγράφουν τυπικά σκάφη λειτουργίας και δύσκαμπτες εξέδρες με Dynamite σύνθεση γεμάτα στρογγυλά boilies σε δεξαμενές καθαρών νερών έχουν πιθανότατα ξεχάσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις σίτισης ο ανεμιστήρας του νερού από τον κυπρίνο σκοτεινιάζει το νερό δίπλα στα δολώματα. Ακόμη και στο καθαρότερο νερό και πάνω από το καθαρότερο χαλίκι κάτω μέρος της λίμνης Horseshoe όπου τα βίντεο κάτω από το νερό Korda γυρίστηκαν μπορείτε να Dynamite σύνθεση δείτε ότι τα ψάρια που τρέφονται με τα ελεύθερα δολώματα σύννεφο μέχρι το νερό αμέσως γύρω από τα δολώματα.

Dynamite – αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Τώρα εδώ είναι μόνο λίγο άκρη για να σας δείξει πώς να σκέφτεστε σαν ψάρι και να εκμεταλλευτείτε αυτό το μοναδικό σας πλεονέκτημα. Μέχρι στιγμής έχω ζωγραφίσει μια εικόνα για το πώς ζουν τα ψάρια σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, Dynamite αντενδείξεις όπου τα μεταβαλλόμενα επίπεδα διαλυμένου διοξειδίου του άνθρακα (καρβονικό οξύ) και διαφορετικά επίπεδα αμίνων και άλλων οξέων και αλκαλικών ουσιών, ανόργανων αλάτων και ούτω καθεξής είναι όλα που ανιχνεύονται από τους κυπρίνους αναρτάται από όλα τα αισθητήρια συστήματα ταυτόχρονα.

Dynamite αντενδείξεις Είναι ζωτικής σημασίας να εκμεταλλευτείτε ταυτόχρονα όσο το δυνατόν περισσότερα αισθητήρια συστήματα, προκειμένου να ξεπεραστεί πλήρως η φυσική προσοχή των ψαριών, και κάνοντας αυτό σωστά, κάνει τα δολώματα σας να είναι εθιστικά και έντονα συνήθεια.

Δεν γνωρίζω κανένα έτοιμο δόλωμα που να το κάνει αυτό επαρκώς, γι ‘αυτό είναι πιθανό ο καθένας να βγάζει ψάρια από οποιοδήποτε Dynamite αποτέλεσμα έτοιμο δόλωμα κάνοντας μοναδικά ισχυρά δραστικά (και βιολογικά ενεργά) ασυνήθιστα αντιδραστικά, ιδιαίτερα διαλυτά σπιτικά δολώματα. Έχω εργαστεί σε πολλές εταιρείες για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Rod Hutchinson. Είμαι σύμβουλος της CC Moore και άλλων εταιρειών δολωμάτων, έτσι έχω καταφέρει να αναπτύξω κάποιες πολύ βαθιές γνώσεις σχετικά με την πραγματική συγκριτική απόδοση των έτοιμων δολωμάτων και των ατομικών αποτέλεσμα Dynamite ουσιών δόλωμα που εφαρμόζονται με ποικίλους ασυνήθιστους τρόπους.

Dynamite – ανασκόπηση, παρενέργειες

Η ειδικότητά μου είναι σπιτικά δολώματα πολύ ασυνήθιστων και εκπληκτικά δημιουργικών μορφών και σχεδίων που γίνονται πολύ διαφορετικά από εκείνα που διαφημίζονται σε φανταχτερά περιοδικά. Ορισμένα σπιτικά Dynamite ανασκόπηση δολώματα μου είναι εξαιρετικά έντονα και παίρνουν στρώσεις πάνω από το στρώμα προετοιμασίας και πρακτικής επεξεργασίας για να επιτύχουν τις επιθυμητές ενεργές και βιοδραστικές επιδράσεις στον κυπρίνο και τα επιθυμητά βέλτιστα συγκεντρωμένα επίπεδα δολωμάτων σε διάλυμα.

Έχω ακόμα να βρω ένα έτοιμο δόλωμα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω όσον αφορά τη δύναμη των επιπτώσεων με μόχλευση και αξιοποίηση της αντιδραστικότητας του νερού. Κάνοντας τα δολώματα αντιδρούν με το νερό, έτσι ώστε να επηρεάζουν τις αισθήσεις κυπρίνων Dynamite ανασκόπηση και τα βιολογικά συστήματα με ταυτόχρονους τρόπους, στο βαθμό που αυτές αλλάζουν τελείως τις συμπεριφορές των ψαριών και οι τρόποι τροφοδότησης στη μοναδική σας προτίμηση είναι ο στόχος.

Ο κυπρίνος απαντά και αντιδρά τόσο πολύ στις αλλαγές στο νερό που κυριολεκτικά τους περιβάλλει, όσο και στην πραγματική διέγερση στο νερό που προορίζεται να πραγματοποιήσει μια αλλαγή.

Dynamite - σε απευθείας σύνδεσηΑναρωτιέμαι πόσο πολλοί ψαράδες Dynamite παρενέργειες καταλαβαίνουν πραγματικά πώς οι διάφορες μορφές της τρομερής τροφοδοσίας ψαριών που ενεργοποιούν τις βηταϊνες αντιδρούν με το νερό. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πολύ να ανακαλύψετε και έχω γράψει ένα βιβλίο 100 σελίδων για βεταΐνες, όπως είναι η δύναμή τους. Το γεγονός είναι ότι η ηλεκτρική ανταλλαγή σωματιδίων μορίων νερού σε αντίδραση με οποιαδήποτε ουσία δόλωμα είναι κρίσιμη για την επιτυχία αυτής της ουσίας δολώματος και ο αρχικός βαθμός ότι η τροφοδοσία με ψάρια επιτυγχάνεται μέσω εξωτερικών και εσωτερικών αισθητηρίων συστημάτων και άλλων ερεθισμάτων και ερεθισμάτων βιοανάδρασης στα ψάρια .

Το δεύτερο στάδιο είναι το πώς τα ψάρια ανταποκρίνονται στα εντοπισμένα ερεθίσματα απελευθερώνουν στην πραγματικότητα ορμόνες, αμινοξέα κ.λπ. στον εγκέφαλο και πώς αυτά μεταβάλλονται στις διαθέσεις και τις φυσικές δραστηριότητες που κυμαίνονται από τη γλύφιση του νερού μέχρι την ολίσθηση στο κρεβάτι της λίμνης, ταξιδεύοντας 50 μέτρα μετά τη βαθμίδα συγκέντρωσης των ουσιών που Dynamite παρενέργειες διέρχονται από την έκπλυση ενός διαλύματος από μια περιοχή με δόλωμα.

Τόσοι πολλοί παράγοντες αρχίζουν να παίζουν στην ευρύτερη εικόνα του πώς ζουν οι κυπρινοί και πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε όλα αυτά στην αλίευση περισσότερων ψαριών, σκέπτοντας σαν ψάρι. Ξέρω ότι θέλετε μερικές συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε την απόδοση των δολωμάτων σας.

Πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε μια μπανιέρα με αιχμές μέσα για να συνθλίβετε boilies, σφαιρίδια και ούτω καθεξής για να κάνετε ένα χοντρό ή λεπτό γεύμα ή σκόνη να χρησιμοποιηθεί σε υδατοδιαλυτές σακούλες και ιστούς από οξικό πολυβινύλιο. Η χρήση σκονών σε τέτοιες διαλυτές σακούλες Dynamite κλπ για την παροχή διαλυτής διέγερσης και έλξης στη στήλη νερού είναι επιτυχής και είναι γνωστή και εφαρμόζεται σε δράση από πολλούς ψαράδες σήμερα. Εντούτοις, θα αμφισβητώ πολύ σοβαρά την πραγματική ισχύ της σύνθλιψης βολών και σφαιριδίων για το σκοπό αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *