Ομορφιά

[td_block_19 custom_title=”” category_id=”8″]

Τα βασικά της φροντίδας του δέρματος

Με τόσα πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και θεραπείες που είναι διαθέσιμες στην αγορά, μερικές φορές, είναι σημαντικό να πάρει πίσω στα βασικά της φροντίδας του δέρματος. Το υγιές δέρμα δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί εάν η βασική ρουτίνα φροντίδας δέρματος σας είναι σωστή.

Για αρχή θα πρέπει να κρατήσει το δέρμα σας καθαρό. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή λιπαρό, αναζητήστε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τον τύπο του δέρματος σας. Δεν είναι απαραίτητο για να είναι” squeaky ” καθαρό, απλά βεβαιωθείτε ότι όλα μακιγιάζ και η ρύπανση έχει αφαιρεθεί. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό με χλιαρό νερό και στεγνώστε το δέρμα σας. Το δέρμα σας δεν θα πρέπει να αισθάνονται σφιχτά, απλά καθαρό και χωρίς μακιγιάζ ή υπολείμματα μέσο καθαρισμού. Ένα ήπιο τόνερ θα πρέπει να εφαρμόζεται, ακολουθούμενο από ένα ήπιο ενυδατικό. Το πρωί, ένα καλό αντηλιακό θα πρέπει να εφαρμόζεται μετά την ενυδατική κρέμα έχει στεγνώσει. Το βράδυ, παραλείψτε το αντηλιακό, αλλά χρησιμοποιήστε την ενυδατική κρέμα.

Τακτική επιθεώρηση και συντήρηση του δέρματος είναι σημαντικό, επειδή

θα είναι σε θέση να πιάσει τα προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα προβλήματα. Αν παρατηρήσετε πολλά whiteheads ή blackheads θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα πρόσωπο, ή να μάθουν τα κατάλληλα βήματα για να δώσει στον εαυτό σας ένα στο σπίτι. Εάν αποφασίσετε να τα αφαιρέσετε στο σπίτι, να έχετε υπομονή και να μην πάρετε πάρα πολύ επιθετική στο δέρμα σας. Εάν έχετε σπυράκια, ακμή ή άλλα σημάδια της λοίμωξης, θα πρέπει να δείτε ένα δερματολόγο, αλλά δεν ΠΟΠ, συμπίεση ή να πάρει το σπυράκι ή την ακμή σας. Αυτός ο τραχύς χειρισμός θα εξαπλώσει βακτήρια και λοίμωξη και θα προκαλέσει μώλωπες. Αν το έχετε παρακάνει και έχουν τραυματιστεί το δέρμα σας, χρησιμοποιήστε μια αντιβακτηριακή αλοιφή για μια ημέρα ή έτσι και να αποφεύγουν την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο (εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε πληγείσες περιοχές) μέχρι η περιοχή να επουλωθεί.

Η ενυδάτωση είναι επίσης πολύ σημαντική. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αφυδατωμένοι και δεν το γνωρίζουν καν. Μια γρήγορη δοκιμή για να γνωρίζουμε αν είστε αφυδατωμένοι είναι να εξετάσουμε το χρώμα των ούρων σας. Αν δεν είναι σαφές, τότε δεν πίνετε αρκετό νερό. Η μακροχρόνια σύσταση ενός τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Ένα άλλο όφελος από την κατανάλωση τόσο πολύ νερό είναι ότι δεν θα έχετε πολύ χώρο για να πίνουν τα κακά πράγματα, δηλαδή, σόδα, καφέ και αλκοόλ.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου.

Αντηλιακό θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα, ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες για να αποφευχθεί η επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης. Η τακτική χρήση των καπέλων και των γυαλιών ηλίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προστατευθεί το δέρμα στο πρόσωπό σας. Να θυμάστε πάντα να εφαρμόζετε αντηλιακό στις πλάτες των χεριών σας. Τα χέρια μερικές φορές μπορεί ηλικία πολύ πιο γρήγορα από το υπόλοιπο σώμα.

Θα πρέπει επίσης να επιθεωρήσει τα προϊόντα μακιγιάζ σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι φρέσκα και δεν έχουν πάει rancid. Διαφορετικά προϊόντα λήγουν σε διαφορετικούς χρόνους. Για παράδειγμα, αντικαταστήστε μάσκαρα και υγρό eyeliner σας κάθε τρεις μήνες, ή νωρίτερα, αν διαπιστώσετε ότι γίνεται αδέξια. Υγρό θεμέλια θα πρέπει να πετιέται μετά από έξι μήνες ή και νωρίτερα, ιδιαίτερα αν παρατηρήσετε το ίδρυμα αρχίζει να χωρίσουν. Τα μολύβια ματιών και χειλιών πρέπει να αντικαθίστανται κάθε έξι με οκτώ μήνες. Κραγιόν έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά μετά από ένα χρόνο ή έτσι, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι για το πόσο χρονών τα προϊόντα σας, δεν θα πρέπει να λάβει μια ευκαιρία, πέτα τους έξω, αλλά αν είστε στον πειρασμό να τα δοκιμάσετε, να τους δώσουμε μια γρήγορη μυρωδιά, μπορείτε μερικές φορές να μυρίζει όταν ορισμένα προϊόντα έχουν πάει άσχημα, ιδιαίτερα σε υγρά προϊόντα (δηλαδή μάσκαρα και ιδρύματα).

Τέλος, ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία σας:

βούρτσες μακιγιάζ, βούρτσες μαλλιών, loofahs, σφουγγάρια, τσιμπιδάκια, ψαλίδι και ξυριστικές μηχανές. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να είναι προσεκτικά επιθεωρούνται και να καθαρίζονται τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα σε ένα ήπιο σαπούνι λύση (μωρό σαμπουάν λειτουργεί μεγάλο), και, εάν είναι απαραίτητο, να αντικαθίστανται όταν παρουσιάζουν σημάδια υπερβολικής φθοράς. Αιχμηρά μεταλλικά εργαλεία θα πρέπει να απολυμαίνονται με οινόπνευμα. Όλα αυτά τα στοιχεία, αν δεν ληφθεί σωστά φροντίδα του μπορεί να φιλοξενήσει βακτήρια που μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς του δέρματος, ακμή και άλλους τύπους λοίμωξης. Στην περίπτωση αιχμηρών εργαλείων, όπως ξυράφια, ψαλίδια και τσιμπίδες, νωθρότητα ή σκουριά στο μέταλλο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και επικίνδυνες λοιμώξεις στο δέρμα.

Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα δαπανώνται για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, αν σας βασική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος λείπει, δεν θα πάρετε τα πλήρη οφέλη των προϊόντων. Τα παραπάνω βήματα θα σας βοηθήσουν να σας δώσει το θεμέλιο για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

[/vc_column_text]