Δραστικότητα

[td_block_19 custom_title=”” category_id=”6″]

Φυσικές μέθοδοι για αρσενικά ενίσχυση ασκήσεις-Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να έχετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος πέους

Το μέσο μέγεθος του πέους είναι ένα ζήτημα που έχει πάντα τον κόπο άνδρες, κάθε φυλής και την πολιτική κατάσταση και ακόμη και οι γυναίκες είναι, επίσης, ανησυχούν σε αυτό που θέλουν να είναι σίγουροι ότι η σύντροφός τους έχει το σωστό μέγεθος. Λέγεται ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά τότε είναι επίσης γεγονός ότι το μέγεθος γίνεται εμμονή για τους ανθρώπους γενικά. Το μέγεθος του πέους κατηγορείται όταν ένας σύντροφος δεν ικανοποιείται μετά το σεξ.

Αν ο οργασμός δεν επιτυγχάνεται με τη γυναίκα, το μέγεθος του πέους είναι συνήθως υπό αμφισβήτηση και αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος αρχίζει να ρωτά τον εαυτό του αν δεν έχει το κανονικό μέγεθος ή αν έχει μικρό πέος ότι πρέπει να αυξηθεί σε μήκος και περίμετρο. Το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά πολλοί άνδρες εξακολουθούν να ανησυχούν για το μέγεθος των σεξουαλικών εργαλείων τους. Αυτή η τάση οδηγεί τους περισσότερους άνδρες να βρουν τρόπους για το πώς να διευρύνει το μέγεθος του πέους τους πιστεύοντας ότι είναι είτε μικρό σε μέγεθος ή απλά μέσο όρο. Επίπεδο εμπιστοσύνης παίρνει μια nosedive όπως οι άνδρες συνειδητοποιούν ότι έχουν αυτό το πρόβλημα

Jelqing είναι μια τεχνική ενίσχυση πέους με στόχο να κάνει το πέος μεγαλύτερο με την άσκηση του λείου μυός και άλλους ιστούς στο πέος, με στόχο την διαρκή αύξηση του μέγιστου μεγέθους του πέους όρθια. Αυτή η μέθοδος καλείται επίσης το άρμεγμα και περιλαμβάνει καλύπτει τον αντίχειρα και το δείκτη γύρω από το πέος, ενώ το πέος είναι το 70% όρθια και επανειλημμένα τραβώντας τους μακριά από το σώμα για να αναγκάσει το αίμα στο πέος, με αποτέλεσμα την ενθάρρυνση περισσότερων αγγείωση στο σηραγγώδες και άλλων σχετικών ιστών.

Jelqing προηγείται μια προθέρμανση με ζεστές πετσέτες στα γεννητικά όργανα, και τελείωσε ομοίως. Ο σκοπός της προθέρμανσης είναι να αντιγράψετε το κανονικό σύστημα των βιολογικών διεργασιών του πέους που συμβαίνουν σε τέσσερα στάδια της διέγερσης. Σημειώστε ότι το τρίτο στάδιο είναι η θερμότητα. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, οι λείοι μύες των “glans” μπορούν περισσότερο ή λιγότερο να τεντωθούν στο μεγαλύτερο δυναμικό τους μέγεθος. Χειρουργικές μεθόδους Χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επιμήκυνση πέους γνωστή ως ενίσχυση πέους και το πέος διεύρυνση η οποία είναι χειρουργού στο ουρολογικές βιβλιογραφία για πολλά χρόνια.

Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης περιμέτρου πέους

Η μέθοδος περιλαμβάνει την έγχυση σιλικόνης, PMMA, και άλλο υλικό ουσίες στο πέος και το όσχεο, για να πάρει διεύρυνσης περιμέτρου. Η έρευνα που γίνεται στην χειρουργική επέμβαση αύξησης πέους επιβεβαιώνει ότι οι χειρουργικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να πυκνώσουν το πέος είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από εκείνες που αποσκοπούν στην αύξηση του μήκους του πέους. Το δείγμα της έρευνας των ανδρών που μελετήθηκαν, χαλαρή περιφέρεια μετά την παραπάνω διαδικασία είχε αυξηθεί από έναν μέσο όρο 3.1 ίντσες κατά μέσο όρο 4.1 πόντους, ενώ σε στύση του πέους περιφέρεια αυξήθηκε από το μέσο όρο 4,1 ίντσες πριν από τη χειρουργική επέμβαση 4.8 ίντσες μετά από χειρουργική επέμβαση, αν και είναι μη αναστρέψιμη και μπορεί να έχουν άσχημες παρενέργειες, όπως η απώλεια της αίσθησης, ουλές, παραμόρφωση και αδυναμία να εκτελέσει διεισδυτική σεξουαλική επαφή. Πέος μήκος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση περίπου το ένα τρίτο έως το μισό του πέους είναι μέσα στο σώμα, όπου είναι εσωτερικά συνδεδεμένο με την κάτω επιφάνεια του ηβικού οστού.

Πέους επιμήκυνση χειρουργική περιλαμβάνει την απελευθέρωση του συνδέσμου fundiform και την αναστολή του συνδέσμου που συνδέει τα δύο στυτικά σώματα με το ηβικό οστό. Αυτοί οι σύνδεσμοι κάνουν την Αψίδα του πέους κάτω από το ηβικό οστό. Η απελευθέρωση αυτού του συνδέσμου επιτρέπει στο πέος να προβάλει σε μια ίσια διαδρομή, περαιτέρω προς τα έξω για να δίνουν την εντύπωση μιας πιο φυσική εμφάνιση. Με το πέος να τεντώσει, ο σύνδεσμος χωρίζεται κοντά στο ηβικό οστό μέχρι τα μέσα του γραμμή συνημμένα έχουν απελευθερωθεί. Μόλις αυτές οι σύνδεσμοι έχουν κοπεί, μέρος του άξονα του πέους (συνήθως πραγματοποιήθηκε εντός του σώματος) πέφτει προς τα εμπρός και εκτείνεται έξω, διευρύνοντας το πέος από 2-3 cm (0,78-1,18 in.).

Φουσκωτά εμφυτεύματα Φουσκωτά εμφυτεύματα μέθοδος αντικαθιστά τα δύο σηραγγώδη σώματα με φουσκωτά εμφυτεύματα πέους. Αυτό γίνεται ως θεραπευτική χειρουργική επέμβαση για τα άτομα που πάσχουν από ολική ανικανότητα; μια εμφυτευμένη αντλία στη βουβωνική χώρα ή στο όσχεο μπορεί να λειτουργεί με το χέρι για να γεμίσει αυτές τις φιάλες από μια εμφυτευμένη δεξαμενή για να επιτευχθεί στύση. Οι κύλινδροι αντικατάστασης είναι ως επί το πλείστον μεγέθους να είναι σαν το corpus cavernosa, αλλά μεγαλύτερες μπορούν να εμφυτευθούν. Το κύριο πλεονέκτημα σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση είναι ότι μια στύση μπορεί να επιτευχθεί όταν είναι επιθυμητό και για όσο χρονικό διάστημα είναι επιθυμητό και όσο σταθερή όπως απαιτείται. Σημειώστε ότι αυτή η χειρουργική διαδικασία δεν μπορεί ποτέ να αντιστραφεί.

Self-χρησιμοποιούμενες μέθοδοι

Καλλυντικό χωρίς προσπάθεια να αλλάξει το πραγματικό μέγεθος του πέους, κάποιος μπορεί εύκολα να το κάνει να φανεί μεγαλύτερο, με την τακτοποίηση της ηβικής τρίχας ή με την απώλεια του βάρους.

Χάπια πέος διεύρυνση χάπια, μπαλώματα πέους ή αλοιφές προσφέρονται πάντα σε απευθείας σύνδεση. Δοκιμές που έγιναν από Flora Research της Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο του Maryland έχουν βρει κάποιες επιβλαβείς μολυσματικούς παράγοντες σε μια σειρά από χάπια διεύρυνσης πέους. Αυτά περιελάμβαναν επικίνδυνα βακτήρια E. coli, μούχλα, φυτοφάρμακα, μαγιά και μόλυβδο. Μια αρχή από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, έχει περιγραφεί βοτανικά χάπια που διατίθενται στην αγορά ως έχουν βαριά περιττωματικής μόλυνσης, πιθανότατα από ζώα που βόσκουν κοντά τα φυτά που συγκομίζονται για τα φυτικά συστατικά.[6] αντλία πεών η αντλία πεών είναι ένας τύπος κυλίνδρου που εγκαθίσταται στο πέος, χρησιμοποιώντας μια χειρωνακτική ή μηχανοποιημένη αντλία για να επιτύχει την αναρρόφηση.

Όπως η αντλία δημιουργεί ένα μερικό κενό γύρω από το πέος, το αίμα χύνεται στο πέος, βοηθώντας το να γίνει μεγάλη. Όταν η αύξηση κενού, η διαφορά μεταξύ της εσωτερικής πίεσης του αίματος και της πίεσης της αντλίας αυξάνεται. Η υψηλή πίεση προκαλεί αγγειακή βλάβη και όχι ένα δύσκαμπτο πέος. Οι αντλίες πεών του τύπου κενών αντλιών χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία της ανικανότητας. Η αντλία, όπως περιγράφεται παραπάνω, είναι συχνά υψηλότερα πρότυπα ποιότητας με πολύ υψηλότερη τιμή και να λαμβάνονται μέτρα για τη διανομή από προμηθευτές ιατρικού εξοπλισμού. Συχνά ευέλικτη δαχτυλίδια συμπίεσης που ονομάζεται δαχτυλίδια Κόκορας προστίθενται. Όταν τοποθετείται στο ανοικτό άκρο του κυλίνδρου, μια ανέγερση δημιουργείται από την άντληση. Αυτά τα δαχτυλίδια ωθούνται με το χέρι πάνω στη βάση του στημένου πέους πριν από την απελευθέρωση του κενού. Τα δαχτυλίδια περιορίζουν τα έξω ροή του αίματος από το πέος, αλλά δεν επιτρέπει την ανέγερση να επιτευχθεί, ακόμη και όταν υπάρχουν προβλήματα αγγειακής ή το νευρικό σύστημα, το οποίο διαφορετικά θα οδηγήσει σε άμεση απώλεια της στύσης.

Στις καλύτερες περιπτώσεις οι ανεγέρσεις μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα αν και οι κατασκευαστές συστήνουν ότι οι δακτύλιοι πρέπει να αφαιρεθούν μετά από 30 λεπτά για την ασφάλεια. Η άντληση πρέπει να γίνει σωστά αλλιώς μπορεί να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός. Η συνεχής άντληση μπορεί να προκαλέσει ρήξη των αιμοφόρων αγγείων και φουσκάλες. Όρχεις έχουν τραβηχτεί απροσδόκητα μέσα στον κύλινδρο προκαλώντας σοβαρό πόνο και τραυματισμό. Το πλαίσιο κυλίνδρων μπορεί να κόψει στο δέρμα και μετά από το χρόνο να προκαλέσει τη ζημία στους συνδέσμους που περιβάλλουν το πέος. Άντληση χωρίς ανάγνωση οδηγός κατασκευής μπορεί να προκαλέσει πάρα πολύ αναρρόφηση και να προκαλέσει μόνιμη και ανεπανόρθωτη βλάβη στο πέος. Οι άνθρωποι που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν ηλεκτρικές σκούπες για το σκοπό αυτό, η οποία έχει οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς, γιατί οι ηλεκτρικές σκούπες παράγουν πάρα πολύ αναρρόφησης.

Τέντωμα

Αυτή η μέθοδος αποτελείται από την εφαρμογή ενός φορείου πέους ή επέκτασης στο πέος για ορισμένες περιόδους. Η συσκευή ασκεί μια σταθερή έλξη στο πέος θεωρητικά Επιμήκυνση και διεύρυνση του πέους. Το τέντωμα προκαλεί τα κύτταρα στο πέος να διαιρέσει και να επεκταθεί. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Ανικανότητα Έρευνα ανέφεραν ότι διαλυτικά πέος είναι αποτελεσματική στην επιμήκυνση του πέους και επίσης αυξάνει σε μήκος συσχετίζονται με το μήκος του χρόνου που η συσκευή είναι φθαρμένα. Μια άλλη μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο και δημοσιεύθηκε στο British Journal of Urology απεικονίζεται σαν αποτελέσματα. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν πέους extender βάζοντας μια προοδευτική και χωρίς διακοπή, αυξάνοντας τη δύναμη έλξης στο πέος.

Αυτή η συσκευή αποτελείται από ένα πλαστικό δακτύλιο στον οποίο το πέος τοποθετείται με δύο δυναμικές μεταλλικές ράβδοι που ασκούν την έλξη. Μετά τη χρήση της συσκευής για τουλάχιστον τέσσερις ώρες κάθε μέρα για έξι μήνες, η μέση αύξηση στο μήκος στο χαλαρό κράτος ήταν 2.3 cm, με σημαντική βελτίωση της στυτικής λειτουργίας επίπεδο και τη θεραπεία τα επίπεδα ικανοποίησης των αποδεκτών για την καλή βελτίωση σε όλα τα στοιχεία, εκτός από την περίμετρο του πέους, όπου δεν υπήρχε καμία σημαντική αλλαγή.

Σύσφιξη

Η σύσφιξη είναι μια πολύ επικίνδυνη και επικίνδυνη μέθοδος. Ο στόχος της σύσφιξης είναι να διευρύνει την περίμετρο του πέους. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί ένα στοιχείο συμπίεσης, όπως μια συμβολοσειρά ή ένα σφιχτό δαχτυλίδι κόκορα. Το στοιχείο είναι σταθερά δεμένο, στερεώνεται, ή να θέσει, αντίστοιχα, στη βάση του στημένου πέους, ενώ εκτεταμένη αυνανισμός γίνεται σε ένα σταθερά όρθιο πέος. Χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό δαχτυλίδι κόκορας είναι επικίνδυνο, επειδή παγιδευμένο αίμα στο πέος μπορεί να καταστήσει αδύνατη την αφαίρεση των δακτυλίων χωρίς ακρωτηριασμό ή επείγουσα παρέμβαση, όπως το πριόνισμα του δακτυλίου μακριά. Στερέωσης πρέπει να θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι και από τα δύο ιατρών και την ιατρική κοινότητα, καθώς μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες καταστροφικές τραυματισμού στο πέος

Κρέμονται

Κρέμασμα είναι πιθανό η παλαιότερη αυτο-εφαρμοσμένη τεχνική της διεύρυνσης του πέους, με στοιχεία που δείχνουν ότι ασκήθηκε από ορισμένες αφρικανικές φυλές εδώ και πολύ καιρό. Το βάρος κρέμεται αποτελείται από την τοποθέτηση συνήθως ένα σχοινί ή ιμάντα που πιάνει το καυλί μου ή ακριβώς πίσω από τη βάλανο και επιτρέπει ένα βάρος να είναι ανασταλεί για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μια σκόπιμη προσπάθεια για άσκηση του πέους αυξάνοντας το βάρος σε επαναλήψεις ξεκινώντας με το ελαφρύτερο προς το βαρύτερο για να αυξήσει τη δύναμη και την αντοχή, καθώς και την επιμήκυνση του πέους. Κρέμασμα βάρους; φέρουν σοβαρούς κινδύνους, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν χρόνιο πόνο, νευρική βλάβη, ουλές και ανικανότητα. Το επίπεδο αυτών των κινδύνων αυξάνεται σημαντικά εάν ο ασθενής δεν εκπαιδεύεται άμεσα από εξειδικευμένο πιστοποιημένο θεραπευτή..Κρέμασμα έχει επιπλέον κινδύνους για την υγεία λόγω του περιορισμού της ροής του αίματος για τα glans που περιλαμβάνουν πιθανή στυτική δυσλειτουργία.

[/vc_column_text]