Αδυνάτισμα

[td_block_19 custom_title=”” category_id=”4″]

Πώς να χάσει πίσω λίπος γρήγορα και απλά

Τι ακριβώς είναι το λίπος της πλάτης

Πίσω λίπος είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να χάσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι το λίπος που κάνει τα πουκάμισά σου να φαίνονται περίεργα από πίσω. Αυτό το επίμονο πίσω παχύ τρέμει ενώ περπατάτε δίνοντας στους ανθρώπους την εντύπωση του πόσο απρόσεκτος φαίνεστε για την υγεία σας. Είναι ένα από τα πολλά πράγματα που θα μπορούσε να μειώσει τον εαυτό σας-ατμό και την εμπιστοσύνη.

Ως ανθρώπινη φύση συνεπάγεται, όλοι αγαπάμε τον εαυτό μας και δεν επιθυμούν να έχουν τα πράγματα, όπως το πίσω λίπος μας ενοχλεί όταν κοιτάζουμε στον καθρέφτη ή να δοκιμάσετε ένα νέο πουκάμισο. Έτσι, ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπους για να το χάσουμε. Αναζητούμε γυμναστήρια, ιστοσελίδες υγείας, e-books και CD σετ. Βρήκαμε αυτό που ψάχνουμε; Μπορεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ακόμα περπατάμε κρατώντας αυτό το λίπος στην πλάτη μας. Περισσότερα σε ένα λεπτό.

Γιατί πρέπει να χάσουμε λίπος πίσω συγκεκριμένα

Όλοι γνωρίζουμε ότι η απώλεια λίπους από το σώμα στο σύνολό του είναι σημαντική. Αλλά το λίπος της πλάτης σου είναι ο πιο τρομακτικός τύπος. Χρειάζεστε μια υγιή πλάτη για μια όρθια βόλτα, για ένα όμορφο σχήμα, για μια τάξη ύπνου, για την ικανοποίηση των σωματικών αναγκών του γάμου σας – αν αναδιατυπώσω αυτό το ένα με σχετικό και ευγενικό τρόπο; – και αν η εργασία σας χρειάζεται άρση κάθε είδους βάρους, τότε σίγουρα θα πρέπει να διαβάζετε αυτό και υπονοεί αυτό ή θα συντριβή τελικά. Σε μια πρόταση, αν δεν έχετε μια fat-free πλάτη, είστε απλά πάρα πολύ αδύναμη για να συνειδητοποιήσουμε πόσο αδύναμη είστε.

πώς να χάσει πίσω λίπος γρήγορα χωρίς τεχνικές Άγιο Δισκοπότηρο

Πολλοί άνθρωποι έχουν το πίσω λίπος πρόβλημα αναζήτηση για έναν εύκολο τρόπο για να το χάσει. Βασικά, υπάρχει. Αλλά ας μιλήσουμε πρώτα για ένα πράγμα πριν αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις τη μέθοδο μου ή όχι. Επειδή αυτό που πρόκειται να σας πω στις επόμενες παραγράφους είναι ακριβώς τι συμβαίνει με το unwary reader ψάχνει για μια λύση για την πλάτη λίπος δίλημμα τους. Θα σου πω μια ιστορία.

“Το ίδιο λίπος από την εύκολη διέξοδο”

Ο χαρακτήρας μας είναι ο Τζον. Είναι ένας τύπος που έχει πολύ λίπος στην πλάτη που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί. Ανοίγει το πρόγραμμα περιήγησής του, τύποι στο πλαίσιο αναζήτησης: “how to lose back fat fast” και παίρνει τους τόνους των αποτελεσμάτων. Διαλέγει τους πιο συναρπαστικούς τίτλους. Ξεκινά με ένα site που σας υπόσχεται ότι αν αγοράσετε αυτό το e-book, θα χάσετε λίπος πίσω σε μια εβδομάδα. Αγοράζει το βιβλίο, το διαβάζει. Αφού τελειώσει το διάβασμα, το βιβλίο καταλήγει στις βαθιές σπηλιές του σκληρού του δίσκου. Και το πίσω λίπος είναι μέχρι εκεί. Σου θυμίζει κάτι;

Γιατί ο Τζον έχασε τα λεφτά του και δεν κέρδισε τίποτα από ένα μακρύ βιβλίο; Η απάντηση είναι απλά, επειδή είτε ήταν πολύ τεμπέλης για να κάνει αυτό το βιβλίο προτείνεται για να χάσετε λίπος στην πλάτη, ή το βιβλίο δεν παρέχει καμία λεγόμενη “γρήγορη τρόποι για να χάσετε λίπος στην πλάτη” σε όλα. Όπως και να ‘ χει, άνθρωποι σαν εμένα θα περίμεναν να συμβεί αυτό στον Τζον μόνο και μόνο επειδή το θέλει γρήγορα. Τα βιβλία είναι υπερεκτιμώντας την ταχύτητα της επιτυχίας και ο John δεν μπορεί να το βρει τόσο γρήγορα να γίνει, όπως υποτίθεται από τον συγγραφέα του βιβλίου. Το βιβλίο και ο Τζον δεν είναι ο ένας για τον άλλο.

Ο Τζον προχωράει στην επόμενη έρευνα. Βρίσκει μια ιστοσελίδα που προσφέρει πακέτα CD που θα κάνει τον καθένα να χάσει το λίπος σε 1 εβδομάδα. Ο John σκέφτεται για λίγο τότε αποφασίζει: “γιατί να μην προσπαθήσουμε;”Και αγοράζει το πακέτο CD. Ο Τζον βλέπει τα βίντεο, Ο Τζον τα τελειώνει. Και καταλήγει να μην κάνει τίποτα. Γιατί; επειδή ο Τζον συνειδητοποίησε ότι το υλικό του βίντεο έχει να κάνει με ασκήσεις. “Δεν υπέγραψα γι ‘αυτό” ο Τζον παραπονιέται. Τι θα γίνει με τα CD; Ναι, το μάντεψες, καταλήγουν εκεί που στάλθηκαν τα e-book. Και όπως και το πρώτο σενάριο δεν έχασε καθόλου λίπος στην πλάτη.

Ο Τζον αποφασίζει ότι είχε αρκετές αγορές.

Έτσι ψάχνει για μερικές δωρεάν συμβουλές στο Διαδίκτυο διδασκαλία σχετικά με το στόχο του: πώς να χάσει το λίπος πίσω “γρήγορα”. Ακόμα πιστεύει στη θεωρία του” γρήγορου”. Έτσι διαβάζει τα φορτία της υγείας και της φυσικής κατάστασης που σχετίζονται με sites και έρχεται το συγκλονιστικό γεγονός. Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται αποδεικνύεται ότι πωλούν κάτι που σχετίζονται με τη βιομηχανία απώλεια λίπους. Τι χάσιμο χρόνου ήταν αυτό! Τέλος της ιστορίας.

Αγαπητοί surfers, το σκληρό γεγονός είναι, ενώ ψάχνετε για έναν πραγματικό τρόπο για να χάσετε το λίπος πίσω, η απώλεια λίπους είναι μια online επιχείρηση. Συγγραφείς και εκδότες βγάζουν τα προς το ζην από απελπισμένους τύπους σαν τον Τζον. Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά, δεν υπάρχει τίποτα που θα αγοράσετε θα σας κάνει να χάσετε λίπος πίσω σε μια εβδομάδα. Όχι συμπληρώματα, όχι βιταμίνες, όχι κάποιο σούπερ συστατικό και σίγουρα δεν E-books ή πακέτα CD.

Να σου πω γιατί. Και ο μόνος τρόπος για να σου πω τον λόγο είναι να σου πω πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα καταπληκτικό και πολύπλοκο πράγμα. Συσσωρεύεται είτε μυς, λίπος ή και τα δύο σε διαφορετικούς ρυθμούς ανάλογα με το ρυθμό του μεταβολισμού σας. Τα σώματα με υψηλό μεταβολισμό τείνουν να κάψουν το λίπος γρήγορα και δεν θα διαβάζουν καν αυτό το άρθρο τώρα. Φορείς με χαμηλό μεταβολισμό είναι γραφτό να κάψετε θερμίδες αργή και αυτό μπορεί να κρατήσει μερικά υπερβολικό λίπος στο σώμα τους.

Με αυτό, γίνεται προφανές ότι ο μόνος τρόπος για να χάσετε το λίπος πίσω ή οποιοδήποτε λίπος μέρος του σώματος είναι με την αύξηση του μεταβολισμού μας. Και ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας είναι κάτι που όλοι στον κόσμο μας έχει ακούσει. Λέγεται push-ups. Πριν με μισήσεις, άκου αυτό. Έχετε δει ποτέ μια κυρία να κάνει push-ups; Αν το έκανες, είδες ποτέ μια κυρία να το κάνει για να χάσει το λίπος της πλάτης της και παρατήρησες αν το έκανε με επιτυχία ή όχι; Το έκανα.

Το αρσενικό σώμα αντιδρά σε push-ups περισσότερο από ένα γυναικείο σώμα κάνει.

Οι γυναίκες κερδίζουν μυς πιο αργά από τους άνδρες. Και όταν το κάνουν, δεν μετατρέπουν εύκολα αυτό το μυ σε διαμορφωμένο μυ. Εύκολα μας φαίνονται ελκυστικοί. Που δεν έχουν πρόβλημα. Η εμπειρία μου έγκειται σε δύο άτομα: εμένα και μια γυναίκα συνάδελφο.

Και οι δύο είχαμε το ίδιο θέμα, θέλαμε να χάσουμε αυτό το ξεροκέφαλο λίπος πίσω, αλλά ήμασταν απελπισμένοι. Αντί να ψάχνει στο διαδίκτυο για την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, άρχισα να εργάζονται έξω. Κάθε εξάσκηση που προσπάθησα, δεν μπορούσα να συμβαδίσω. Εκτός από τις κάμψεις. Με λίγα λόγια, πέρασα τέσσερις εβδομάδες κάνοντας τους και τώρα δεν έχω καθόλου λίπος πίσω. Για την ακρίβεια, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα είχα γίνει αθλητής. Αλλά να ‘ μαι. Ο συνάδελφός μου ήταν αρκετά έξυπνος για να ακολουθήσει. Έτσι το έκανε και αυτή, αλλά ήμουν καχύποπτος ότι θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να διατηρήσει καλή κατάσταση. Προς έκπληξή μου, όχι μόνο έχασε το λίπος της πλάτης της σε λιγότερο από 6 εβδομάδες, αλλά φάνηκε επίσης να έχει μια αλλαγή του σχήματος ολόκληρου του σώματος. Ξέρεις τι εννοώ, έγινε καυτή!

Κοίτα, με το να σου προσφέρω Πους-Απς είναι από όλες τις αισθήσεις της λογικής, όπως το να σου προσφέρω το Άγιο Δισκοπότηρο. Εδώ είναι ο λόγος:

– Είναι δωρεάν.

– Παίρνει μόνο 30 λεπτά την ημέρα. Θα κάνετε 10 push-ups κάθε 5-7 λεπτά τέσσερις φορές. Δηλαδή 40 κάμψεις την ημέρα. Αν 10 είναι τόσο δύσκολο για σας, μην πανικοβάλλεστε απλά να κάνετε την καλύτερη καταμέτρηση που μπορείτε τέσσερις φορές την ημέρα μέχρι να επιτευχθεί το 10 μετράει. Και μάντεψε τι, τελικά θα είσαι σε θέση να κάνεις περισσότερα από αυτό.

– Είναι ο απόλυτος εχθρός του λίπους, ειδικά το λίπος της πλάτης. Γιατί; γιατί πρέπει να σηκώσεις το σώμα σου με χέρια, στήθος και άνω μυ. Αν δεν έχετε κανένα μυ σε αυτές τις περιοχές, τους χτίζει για σας και αφαιρεί το λίπος τους! Η χαμηλότερη πλάτη σας παίρνει τεντωμένο σκληρά καθώς σηκώνετε έτσι διατηρεί το σχήμα και καίει αυτό το ανεπιθύμητο χαμηλότερο πίσω λίπος, καθώς και.

– Μπορεί να φαίνεται δύσκολο την πρώτη σου εβδομάδα. Αλλά τις εβδομάδες που έρχονται γίνεται όχι μόνο εύκολο, αλλά και μια συνήθεια. Ναι, με άκουσες, θα εθιστείς σε αυτό. Δεν θα βρεις έναν υγιή εθισμό σαν αυτόν.

– Παρέχει δύναμη στα χέρια, τα πόδια, την πλάτη, το στήθος και το κάτω λαιμό σας.

– Λειτουργεί σαν γοητεία για οποιονδήποτε σε αυτό το σύμπαν. Ένας άντρας, μια γυναίκα, ένα παιδί, ένας έφηβος, ένας γέρος. Κάνει τους παχιούς ανθρώπους να χάνουν το λίπος και δίνει στους λεπτούς ανθρώπους αρκετό μυ για να κερδίσει πίσω κάποιο βάρος και να φανεί καλός. Χτυπάμε αυτά τα πλεονεκτήματα με σούπερ συστατικό ή E-book σας, αν μπορείτε. Αλλά ξέρω ότι δεν μπορείς.

Τι να φάτε με αυτό το εύκολο σύστημα

– Ξεκινήστε την πρώτη σας εβδομάδα με πέντε αυγά καθημερινά. 3 το πρωί και 2 το βράδυ. Ο ρόλος των αυγών είναι να βεβαιωθείτε ότι το λίπος που χάνετε από την πλάτη σας αντικαθίσταται με το μυ για να εξασφαλιστεί η αύξηση του μεταβολισμού σας. Περισσότεροι μύες ισούται με περισσότερο μεταβολισμό. Θα διατηρήσετε επίσης την καλή μορφή για την πλάτη σας αφαιρώντας το πίσω λίπος συγχρόνως.

– Τις επόμενες 3 εβδομάδες, τρώτε 4 αυγά την ημέρα. 2 το πρωί και 2 το βράδυ για τον υπόλοιπο μήνα.

– Η τέταρτη εβδομάδα θα χρειαστεί μόνο 2 αυγά το πρωί και 1 το βράδυ.

– Τρώτε υδατάνθρακες αν θέλετε αλλά δεν τρώτε περισσότερο από τις πρωτεΐνες (αυγά) που τρώτε. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα είναι αν τρώτε υδατάνθρακες αμέσως πριν και αμέσως μετά τα push-ups. Μην ανησυχείτε γι ‘ αυτό, push-ups θα κατευθύνει εκείνους για την οικοδόμηση των μυών σας και την αύξηση της παροχής αίματος σας.

– πιες αρκετό νερό όποτε μπορείς. Η εξάσκηση χρειάζεται νερό. Οι μύες που χτίζονται χρειάζονται νερό.

Αυτό το πράγμα είναι για άντρες και γυναίκες. Θέλω κάποιος να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι δεν λειτουργεί. Δουλεύει, παιδιά. Δεν θα σας πω να το δοκιμάσετε ή να σας δώσει κάποιο κίνητρο για να το κάνουμε. Είναι λυπηρό όταν η λύση στους υπέρτατους φόβους σου είναι μπροστά στα μάτια σου και την περνάς. Ώστε εδώ είσαι. Μόλις σου έδειξα πως να χάνεις λίπος, σε παρακαλώ κάντο.

[/vc_column_text]