Δελτία Τύπου


Η νέα Διοικητική Δομή της χώρας
Tο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τη νέα διοικητική δομή της χώρας "Καλλικράτης".
Διαβάστε εδώ όλο το κείμενο..
Εδώ όλη η Δημοσκόπηση
"Κατεβάστε" εδώ όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης "Πρώτα ο Πολίτης".
Η ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά για το έργο: «Συγγραφή και Έκδοση Λευκώματος των Δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης».
Ο Δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης εκλέχτηκε πρώτος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Αντιπρόεδρος ο Θ. Παπαδόπουλος και Γραμματέας ο Βασ. Παπαγιάννης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Με διευρυμένη σύνθεση η συνεδρίαση. Προσκλήθηκαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι και τα μέλη των ΔΣ των ΤΕΔΚ των πρώην νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. "Ευελπιστούμε στη συνεργασία τους" δήλωσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Σίμος Δανιηλίδης
Δείτε εδώ ποιοι εκλέγονται για το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔ και τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ...
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα γίνει και η ψηφοφορία για την εκλογή των οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία (τακτική) συνεδρίαση του Δ.Σ. Βασ. Παπαγεωργόπουλος: "Παραδίδουμε μία πλήρη και καθαρή δομή στην Αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας".
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης με αφορμή την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη χρηματοδότηση των Δήμων της χώρας...
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης με αφορμή απόφαση της κυβέρνησης για διαβούλευση...
Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης αναφέρεται στις ευθύνες των αρμοδίων υπουργείων, καθώς εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα εγκεφαλίτιδας από τον "Ιό του Δυτικού Νείλου"...
Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα είπε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Μπουτάρης.
Ο "Ιός του Δυτικού Νείλου" εντοπίστηκε και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Νέα έκκληση του Προέδρου της ΤΕΔΚ για λήψη μέτρων.
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης, με αφορμή δημοσιεύματα για ακύρωση της μετεγκατάστασης του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Σε Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας μετεξελίσσεται η ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης. Ο νέος ρόλος του οργάνου. Παραμένει μέχρι τις εκλογές το Διοικητικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα θεσμικά οργανα. ΠΡΟΣΟΧΗ:Όλο το πληροφοριακό υλικό αυτής της ιστοσελίδας αφορά τη μορφή και διάρθρωση των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αυτή ισχύει έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.
Συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για την ακατανόητη στάση της κυβέρνησης να μην εγκρίνει τα προγράματα καταπολέμησης κουνουπιών. Δηλώσεις για δήμευση περιουσιών των δήμων, προφυλάκιση Μιχ. Λεμούσια και Αγιορειτική Εστία.
Ψήφισμα της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης. Κόπηκε η χρηματοδότηση- Δεν προχωρούν τα θεσμικά. Δήλωση Παπαγεωργόπουλου, με την ευκαιρία της αλλαγής στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Παπαγεωργόπουλου για την καθυστερημένη έναρξη του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών με αεροψεκασμούς.
Λαμπρή εκδήλωση, που αποτέλεσε και το "τέλος εποχής" της Ένωσης. Οι ομιλίες του Δημ. Αβραμόπουλου, του Γ. Αρβανιτίδη και του Βασ. Παπαγεωργόπουλου.
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον αποκλεισμό της ΤΕΔΚ από σύσκεψη του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον τουρισμό...
Δήλωση του Προέδρου της ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης, σε απάντηση επιστολής του Υπουργείου Υγείας για τη μεταφορά των μαθητών.
1 - 20 / 112Επικοινωνία με την ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης

Επικοινωνία με τους Δήμους του Νομού
Θεσσαλονίκης
Χρήσιμες Συνδέσεις

active³ 4.7 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης